MEGA: Ραγδαίες εξελίξεις με τον Γιάννη Τσιμτσέλη και την εκπομπή αυτού, Fishy - Το ανακοίνωσε στο Πρωινό

«Έχω βγάλει τόνο 60 κιλών!»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
MEGA: Ραγδαίες εξελίξεις με τον Γιάννη Τσιμτσέλη και την εκπομπή αυτού, Fishy - Το ανακοίνωσε στο Πρωινό

Καλεσμένος στο Πρωινό του ΑΝΤ1 ήταν το πρωί της Δευτέρας 14/2 ο αγαπημένος ηθοποιός Γιάννης Τσιμιτσέλης, ο οποίος παραχώρησε μια εφ όλης της ύλης συνέντευξη! Μεταξύ άλλων αποκάλυψε το τηλεοπτικό μέλλον της εκπομπής Fishy που παρουσιάζει ο ίδιος στο Mega, καθώς και σε τι φάση βρίσκεται η σχέση του με την Κατερίνα Γερονικολού και την 7χρονη κόρη του!

Φυσικά ήταν αναπόφευκτο να ερωτηθεί ο ηθοποιός για το αν και τι θέση παίρνει απέναντι σε όσα είπε ο Σάκης Ρουβάς για την υπόθεση Λιγνάδη (Δείτε πως ενημερώθηκε για τo #CancelRouvas και τις έντονες θέσεις του για όλο αυτό).

Οι δηλώσεις του ηθοποιού στο Πρωινό του ΑΝΤ1 για το μέλλον του

«Το Fishy στo Μega θα συνεχιστεί και του χρόνου.Έχω βγάλει τόνο 60 κιλών» αποκάλυψε περιγράφοντας πώς κατάφερε να τον ανεβάσει στη βάρκα».

Όσο για τη σχέση του με την Κατερίνα Γερονικολού και τη μικρή του κόρη αποκάλυψε:

«Προς το παρόν βλέπω το παρόν και θέλω να είναι καλό και το μέλλον θέλω να είναι εξίσου καλό. Δεν θα προγραμμάτιζα να κάνω δεύτερο παιδί. Αν προκύψει προέκυψε».

«Με έχει δει στο θέατρο και μου είπε ότι της αρέσω».

Πού ήταν το πρώτο ραντεβού του ηθοποιού με την αγαπημένη του

Καλεσμένοι στην εκπομπή «Στούντιο 4» βρέθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής (21/1) ο Γιάννης Τσιμιτσέλης και η Κατερίνα Γερονικολού, με αφορμή την πρεμιέρα της νέας σειράς της ΕΡΤ που πρωταγωνιστούν.

Το ζευγάρι μεταξύ άλλων μίλησε για τη γνωριμία τους αλλά και τον πρώτο καιρό της συγκατοίκησης τους.

«Όταν είσαι με κάποιον δεν μπορούν να σου αρέσουν όλα, το θέμα είναι όχι τι υποχωρήσεις κάνεις αλλά πια να μην τα βλέπεις, να μην ασχολείσαι με αυτά» είπε η Κατερίνα Γερονικολού ενώ με την σειρά του ο Γιάννης Τσιμιτσέλης δήλωσε: «Η συγκατοίκηση πρέπει να υπάρχει ένας αμοιβαίος συμβιβασμός, δεν είναι “α, εγώ έχω μάθει έτσι”. Προσπαθείς με την καθημερινότητα και την τριβή να φτάσεις σε ένα καλό επίπεδο».

Μάλιστα, αποκάλυψαν πως το πρώτο τους ραντεβού ήταν σε γύρισμα: «Φάγαμε στο γύρισμα, στο break. Επειδή ήμασταν γνωστοί, ήδη βρισκόμασταν» ανέφερε ο ηθοποιός.