Η δημόσια στήριξη του Νίκου Κοκλώνη προς τη Σίσσυ Χρηστίδου: "Oφείλεις να ακούσεις"

Η ανάρτηση - ανακοίνωση στα social media

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Η δημόσια στήριξη του Νίκου Κοκλώνη προς τη Σίσσυ Χρηστίδου:

Την αμέριστη στήριξή του στη Σίσσυ Χρηστίδου, έστειλε ο Νίκος Κοκλώνης μετά από την επίθεση που δέχτηκε και εκείνη, εξαιτίας των δηλώσεων του Σάκη Ρουβά στην εκπομπή της το Σάββατο 12/2. Την επόμενη κιόλας μέρα, στον αέρα της εκπομπής η παρουσιάστρια τοποθετήθηκε αγανακτισμένη επί του θέματος, καθώς είναι το τελευταίο που περίμενε να συμβεί αυτό τον καιρό δεδομένου της κατάστασης που περνάει έπειτα από το χαμό της μητέρας της.

Ο CEO της Barking Well λοιπόν, υπερασπίστηκε την παρουσιάστρια για τον σάλο που έχει ξεσπάσει όχι μόνο με τις δηλώσεις Ρουβά που έγιναν στην εκπομπή της όσο για την αρνητική κριτική και τα ανεπίτρεπτα μηνύματα που δέχτηκε εκείνη μετά.

Με ένα tweet στο οποίο επικαλείται μεταξύ άλλων και την κορυφαία ρήση του Βολταίρου για την ελευθερία του λόγου, θέλησε να απαντήσει σε όσους πρόλαβαν να μιλήσουν πριν σκεφτούν.

Η ανάρτηση του Νίκου Κοκλώνη έπειτα από τις επιθέσεις στη Σίσσυ Χρηστίδου

«Διαφωνώ με αυτό που λες, όμως θα υπερασπίζομαι μέχρι θανάτου το δικαίωμά σου να το λες» είχε πει ο Γάλλος ιστορικός και φιλόσοφος κάποτε και ο παραγωγός υπενθύμισε τη φράση του αφού προηγουμένως είχε γράψει τα εξής:

«Όταν κάποιος κάνει μια τοποθέτηση πάνω σε ένα πολύ σοβαρό θέμα, για το οποίο εκκρεμεί να αποφανθεί η δικαιοσύνη, ακόμα κι αν διαφωνείς κατάφορα μαζί του οφείλεις να ακούσεις τι έχει να πει».

Οι αναρτήσεις του Νίκου Κοκλώνη

Η πρώτη κίνηση του ΣΚΑΙ για τον Σάκη Ρουβά μετά τις δηλώσεις

Χαμός επικρατεί από το πρωί του Σαββάτου 12/2 όταν ο Σάκης Ρουβάς καλεσμένος στην εκπομπή Χαμογέλα και Πάλι μίλησε μεταξύ άλλων για την υπόθεση του Δημήτρη Λιγνάδη ο οποίος κατηγορείται για 4 βιασμούς. Ο τραγουδιστής θέλησε εκφράσει την αγάπη και τον θαυμασμό που του έχει, χωρίς ωστόσο να σκεφτεί τον ντόρο που θα δημιουργήσουν οι δηλώσεις του.

Μάλιστα, η μπάλα πήρε και την Σίσσυ Χρηστίδου, η οποία την επόμενη ημέρα θέλησε να πάρει θέση μέσα από την εκπομπή της, αφού όπως αποκάλυψε δέχεται κατάρες για τα παιδιά της και... καρκίνους, ενώ και ο ίδιος θέλησε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση με μια ανάρτηση στο Instagram, ωστόσο, το κλίμα δεν ηρέμησε καθόλου.

Σχεδόν όλη η ελληνική showbiz λοιπόν μετά τις δηλώσεις του έχει τοποθετηθεί σχετικά και τον έχουν κράξει άσχημα, λέγοντας πως δεν σκέφτηκε τα θύματα. Πολλοί μάλιστα αναφέρουν πως η καριέρα το Σάκη Ρουβά αρχίζει να καταρρέει...

Όπως έχει ακουστεί πολλοί χορηγοί του Σάκη Ρουβά έχουν ξεκινήσει να σταματάνε τη συνεργασία τους, ενώ από την άλλη ο ΣΚΑΙ στον οποίο ανήκει ο τραγουδιστής έχει πάρει "φωτιά" και οι συζητήσεις για το μέλλον της συνεργασίας τους είναι πολλές.

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γραφτεί τις τελευταίες ώρες, το κανάλι σκέφτεται να βγάλει εκτός "The Masked singer" που θα κάνει πρεμιέρα σε λίγους μήνες τον τραγουδιστή. Βέβαια, ακόμη δεν έχει παρθεί τελική απόφαση.

Μέχρι στιγμής ωστόσο, δεν υπάρχουν συζητήσεις για διακοπή της συνεργασίας τους γενικά, αφού θεωρούν πως μέχρι του χρόνου που θα επιστρέψει το The Voice, όλος αυτός ο ντόρος θα έχει σταματήσει.