Σε έξαλλη κατάσταση ο Τριαντάφυλλος για τον Κωνσταντάρα: «Απόρησα με το επίπεδο αυτού του ανθρώπου!»

«Και υποτίθεται ότι ήμασταν και φίλοι..σοκ απλά»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Σε έξαλλη κατάσταση ο Τριαντάφυλλος για τον Κωνσταντάρα: «Απόρησα με το επίπεδο αυτού του ανθρώπου!»

Τον Τριαντάφυλλο εντόπισε η κάμερα του Πρωινού στο αεροδρόμιο, με μοναδικό σκοπό να αποσπάσει δηλώσεις από τον τραγουδιστή, για την κόντρα του με τον Λάμπρο Κωνσταντάρα ! Η αλήθεια είναι πως η κόντρα αυτή ξεκίνησε από το πουθενά, αφού ο Ντάφυ μπήκε σε όλο αυτό, ενώ ακόμα ο Λάμπρος ήταν στον Άγιο Δομίνικο (Δείτε την επεισοδιακή επιστροφή του πρώην παίκτη των μπλε).

Αφορμή για όλο αυτό στάθηκε ένας άγνωστος που φρόντισε να ενημερώσει τον τραγουδιστή για όσα έλεγε ο Λάμπρος, ενώ ο Ντάφυ έτρεχε στους στίβους μάχης στο περσινό survivor. Μερικά από τα όχι και τόσο κολακευτικά για το πρόσωπο του Τριαντάφυλλου σχόλια ήταν τα:Σιχαμένε, καραγκιόζη αμπάλε, ηλίθιος και πανηλίθιος...

Σίγουρα ήταν αρκετά για τον χαρακτήρα του Ντάφυ, ώστε να ξεκινήσει «πόλεμο». Εμείς περιμένουμε τις απαντήσεις του Κωσταντάρα..!

Όσα δήλωσε ο Τριαντάφυλλος στην κάμερα του Πρωινού

«Το δικό μου μήνυμα ήταν αιχμηρό; που το είπα καλό ταξίδι και να γυρίσει πίσω στην οικογένειά του; δεν ισχύει αυτό. Χάρηκα πάρα πολύ που έφυγε γιατί ο κόσμος βλέπει πράγματα. Εμένα μου στείλανε όλα αυτά που έγραφε για εμένα και εγώ απόρησα με το επίπεδο αυτού του ανθρώπου. Ένας άνθρωπος με αυτό το επίπεδο δεν περίμενα να γράφει τόσο μεγάλες κακίες. Και υποτίθεται ότι ήμασταν και φίλοι, έχουμε κάνει και δουλειές μαζί, σοκ απλά», είπε αρχικά ο Τριαντάφυλλος.

«Το Survivor το βλέπω αλλά δεν μου λείπει καθόλου γιατί πέρασε 6,5 μήνες εκεί πέρα και ήταν σαν μία αιωνιότητα. Το περσινό ήταν καλύτερο βέβαια και αυτό φαίνεται και στην

τηλεθέαση»

Δείτε την ανάρτηση του τραγουδιστή για τον Κωνσταντάρα

«Φίλε Λάμπρο, εσύ με έβριζες, έλεγες τα χειρότερα, οι ιστορίες σου στο Instagram έσταζαν φαρμάκι, αλλά ΦΙΛΕ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΣΟΥ ΜΕ ΑΓΑΠΗ. Τίποτα δεν είναι εύκολο, ελπίζω τώρα να καταλάβεις τι περάσαμε και εγώ και ο @alexispappas που μας κατηγορούσες. Καλή συνέχεια καλή επιστροφή και πολλά φιλιά από όλο το fun club του Ντάφυ», έγραψε χαρακτηριστικά.

Η ανάρτηση του Τριαντάφυλλου μετά την αποχώρηση του Κωνσταντάρα από το Survivor 5