Τα δώρα του Σάββα Πούμπουρα στα κορίτσια του για τον Άγιο Βαλεντίνο!

Ένα για την Αρετή και ένα για την Κύνθια!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Τα δώρα του Σάββα Πούμπουρα στα κορίτσια του για τον Άγιο Βαλεντίνο!

Ο Σάββας Πούμπουρας ένα από τους πιο γοητευτικούς άντρες παρουσιαστες ζει μια ευτυχισμένη περίοδο στη ζωή του, με τη Αρετή Θεοχαρίδη και τον ερχομό της κορούλας του Κύνθιας! Μπορεί στη ζωή του Σάββα μέχρι σήμερα τα πράγματα να μην ήταν πάντα ρόδινα (Δείτε την αποκάλυψη του για τη μάχη με την κατάθλιψη), ωστόσο στο τώρα ζει κάτι πολύ όμορφο και ισορροπημένο!

Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου λοιπόν και ο παρουσιαστής δεν άφησε την ημέρα να χαθεί κάνοντας 2 ξεχωριστά δώρα στις γυναίκες της ζωής του! Μπορεί η ημέρα (14/2) να είναι αφιερωμένη στους ερωτευμένους, ωστόσο ο Σάββας έχει φανερώσει πόσο τρελαμένος είναι με την μικρή του κόρη...Για τον λόγο αυτό οι γλάστρες ήταν δύο και όχι μια!

Τα δώρα του παρουσιαστή στην κόρη και γυναίκα του για την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

Το δώρο του Πούμπουρα

Το δώρο του Πούμπουρα για τον Άγιο Βαλεντίνο

Όσα είχε δηλώσει ο παρουσιαστής για την πατρότητα

Πρόσφατα έκανες θρησκευτικό γάμο μαζί με τη βάφτιση της κόρης σου, Κύνθιας. Γιατί έτσι ξαφνικά;

Κάναμε πολιτικό γάμο πριν από τέσσερα χρόνια στην Κύπρο και είπαμε πως αν κάνουμε παιδί θα γίνει γαμοβάφτιση. Το κανονίσαμε μέσα σε τριάντα μέρες. Αλλάξαμε τρεις-τέσσερις τοποθεσίες, δεν το πολυσκεφτήκαμε. Χύμα και απλά. Τελικά έγινε στις Σπέτσες. Στους περισσότερους γάμους που παρευρισκόμουν ως καλεσμένος με στεναχωρούσε που δεν έβλεπα γαμπρό και νύφη χαρούμενους. Πολλά τα «πρέπει». Τα πράγματα είναι απλά: Λίγο και καλό φαγητό, 45 άτομα, ο χώρος δυο βήματα από την εκκλησία και ήμασταν όλοι ήρεμοι και χαλαροί.

Εσύ ήσουν πάντα free style τύπος. Πόσο εύκολα μπήκες σε μια νόρμα ως πατέρας;

Συνεχίζοντας να είμαι free style, αλλά αντί για ζευγάρι πλέον τριάδα. Έχουμε κι εμείς ζωή και οφείλουμε να μας φροντίσουμε. Αν είναι οι γονείς καλά, θα είναι και το παιδί. Δεν χρειάζεται να είσαι όλη την ώρα πάνω από το παιδί σου. Ναι, να είμαι δίπλα στις ανάγκες του, αλλά με σεβασμό και στις δικές μας. Επίσης, είναι σημαντικό οι μπαμπάδες να ξεκουράζουν τις μαμάδες συχνά. Εγώ παίρνω τη μικρή και πάμε αεροπορικώς ένα 24ωρο ταξίδι και ηρεμεί και η μαμά. Πόσες ανάγκες έχει ένα παιδάκι; Δυο πάνες, το γάλα του, το φαγητό του, τέλος. Δεν χρειάζονται υπερανάλυση τα πράγματα.

Σε έχει αλλάξει το παιδί; Έχει αλλάξει και τη σχέση σας με την Αρετή;

Εμένα με έκανε ακόμα πιο υπομονετικό και με την Αρετή ήρθαμε ακόμα πιο κοντά. Όπως σε όλα τα ζευγάρια υπάρχουν τριβές, αλλά όταν καθίσουμε και συζητήσουμε λύνεται και το πρόβλημα.

Έτσι όπως σε ακούω να υποθέσω ότι ήσουν έτοιμος να γίνεις πατέρας;

Κανένας άντρας δεν είναι έτοιμος να γίνει πατέρας. Η φύση του άντρα είναι να είναι παιδί για πάντα. Έτσι είμαστε προγραμματισμένοι και όταν έρχεται ένα παιδί το αντιμετωπίζουμε με αυτή τη διάθεση - και αυτό είναι το ωραίο! Γι' αυτό και μας αποκαλείτε «χαζομπαμπάδες».

Δηλαδή η Αρετή σε παρότρυνε να κάνετε παιδί;

Η Αρετή με έχει αφήσει ελεύθερο - και το γάμο και τη συγκατοίκηση, όλα τα ζήτησα. Και αυτό είναι το πιο έξυπνο πράγμα που έκανε. Κι όταν ήρθε το παιδί είπα «πάμε να το ζήσουμε» και ό,τι έρθει θα το αντιμετωπίσουμε μαζί.

Είστε όμως δέκα χρόνια μαζί. Πώς συντηρείται ένας γάμος;

Ο καθένας θέλει να είναι και λίγο μόνος του. Να έχει το δικό του χώρο και χρόνο. Έτσι δεν χαλάνε οι ισορροπίες. Είναι βασικό να είσαι ευτυχισμένος με τον εαυτό σου. Εκεί λοιπόν έρχεται ο άνθρωπος με τον οποίο θα συμπορευτείς. Να μην εξαρτάσαι εσύ από αυτόν ούτε εκείνος από εσένα. Και κυρίως να υπάρχει αμοιβαία αποδοχή και κατανόηση.

Σάββας Πούμπουρας συνέντευξη για την γυναίκα και το παιδί του