Καλό Μεσημεράκι: Η έκπληξη του Νίκου Μουτσινά στην Ματίνα Νικολάου για τα γενέθλια της - Οι δημόσιες ευχές

Η παραμυθένια τούρτα

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Καλό Μεσημεράκι: Η έκπληξη του Νίκου Μουτσινά στην Ματίνα Νικολάου για τα γενέθλια της - Οι δημόσιες ευχές

Γενέθλια είχε εκτός από την Ιωάννα Μαλέσκου, η οποία είναι γεννημένη ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, η Ματίνα Νικολάου, η γνωστή σε όλους μας Βάνια, από το Καλό Μεσημεράκι. Η ηθοποιός και κολλητή φίλη του Νίκου Μουτσινά, είχε τα γενέθλια της το Σάββατο 12/2, όμως η εκπομπή προβάλλεται καθημερινά και έτσι με την πρώτη οι συνεργάτες και η ομάδα της εκπομπής ετοίμασε μια έκπληξη στην Βάνια για να της ευχηθούν.

Κάλλιο αργά παρά ποτέ λέει η παροιμία και έτσι όταν η Ματίνα Νικολάου το μεσημέρι της Δευτέρας 14/2 έκανε την εμφάνισή της στο πλατό της εκπομπής, μια εντυπωσιακή τούρτα γεμάτη γλειφιτζούρια και ζαχαρωτά την ακολούθησε. Η ίδια ήταν εμφανώς χαρούμενη με την κίνηση των συνεργατών της και δεν δίστασε να τους ευχαριστήσει όλους μέσα από την καρδιά της.

Η έκπληξη του Νίκου Μουτσινά στο Καλό Μεσημεράκι

Η έκπληξη του Νίκου Μουτσινά στην Ιωάννα Μαλέσκου για τα γενέθλιά της

Πολύ ξεχωριστή και ιδιαίτερη είναι η σημερινή 14/2 μέρα για την Ιωάννα Μαλέσκου, καθώς γιορτάζει τα γενέθλιά της, μαζί με τους ερωτευμένους. Το πλατό του Love It γέμισε φυσικά με με κόκκινα και ροζ μπαλόνια και πολλά γλυκά και οι συνεργάτες της παρουσιάστριας της επιφύλασσαν μια πολύ γλυκιά έκπληξη, καθώς της είχαν ετοιμάσει μια εντυπωσιακή τούρτα σε ροζ χρώμα.

Ανάμεσα στις εκπλήξεις που δέχτηκε η παρουσιάστρια ήταν και αυτή του Νίκου Μουτσινά, ο οποίος εμφανίστηκε στο πλατό με μια τεράστια τούρτα την ώρα που εκείνη μιλούσε με τον συμμαθητή της, Νικηφόρο.

«Κάνε μια ευχή και πρόσεξε, βγαίνουν στον ΣΚΑΪ» της είπε ο Νίκος Μουτσινάς πριιν σβήσει το κεράκι της. «Δεν την μπορώ τη γιορτή. Δεν μπορώ να πρέπει να πιεστώ να είμαι χαρούμενος. Θέλω απλά αυτές τις γιορτές για την αργία του θέματος».