Στιγμές ευτυχίας για τον Αντώνη Ρέμο και την Υβόννη Μπόσνιακ

Η κορούλα τους έχει γενέθλια

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Στιγμές ευτυχίας για τον Αντώνη Ρέμο και την Υβόννη Μπόσνιακ

H σημερινή (14/2) μέρα είναι πολύ ξεχωριστή για τον Αντώνη Ρέμο και την αγαπημένη του σύζυγο, Υβόννη Μπόσνιακ μιας και η κόρη τους, Ελένη, έχει τα γενέθλια της. Η μικρή τους γίνεται 7 χρονών και οι ευτυχισμένοι γονείς της θέλησαν να της ευχηθούν με δύο πολύ γλυκές αναρτήσεις.

«Όλα τα παιδιά του κόσμου να είναι καλά. Το μόνο που εύχομαι είναι να μπορέσω να δω το παιδί μου μεγάλο και να σας πω και κάτι… Κάποια στιγμή προχθές έπαιξε από ένα live μου το τραγούδι «Ποιος να συγκριθεί μαζί σου» και της είπα ‘μακάρι ο Θεός να με ευλογήσει και να καταφέρω στο γάμο σου να τραγουδήσω αυτό το τραγούδι και να χορεύεις εσύ με τον άντρα σου’ και συγκινήθηκα πάρα πολύ», είχε πει ο Αντώνης Ρέμος σε παλαιότερη συνέντευξή του για την κόρη του, ενώ την ίδια στιγμή είχε ευχαριστήσει από καρδιάς τη σύζυγό του που βρίσκεται πάντα δίπλα του.

Οι αναρτήσεις του Αντώνη Ρέμου και της Υβόννης Μπόσνιακ για την κόρη τους

«Χρόνια πολλά κοριτσάκι μας μεγάλο», έγραψε από τη μεριά της η Υβόννη Μπόσνιακ.

«Χρόνια σου πολλά αγάπη της ζωής μας», έγραψε ο Αντώνης Ρέμος.

Η Ελένη έχει πάρει το ταλέντο του μπαμπά της στη μουσική

Ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο ταιριαστά ζευγάρια της εγχώριας showbiz καθώς ο καρπός του έρωτά τους φαίνεται να τους έχει ενώσει ολοένα και περισσότερο ως οικογένεια.

Προτεραιότητα για την γνωστή σχεδιάστρια ρούχων είναι η κορούλα της Ελένη καθώς η ίδια έχει αφοσιωθεί για τα καλά στην ανατροφή της 6χρονης μιας και αρκετά συχνά δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές στα social media όπου περνούν χρόνο μαζί.

Έτσι, το απόγευμα της Κυριακής 5/12 θέλησε να δημοσιεύσει ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram όπου η μικρή Ελένη παίζει πιάνο.