Ναταλία Γερμανού: Οι επικές ευχές της στην Ιωάννα Μαλέσκου...στα Αρχαία

Το μήνυμα που έστειλε στην παρουσιάστρια

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Ναταλία Γερμανού: Οι επικές ευχές της στην Ιωάννα Μαλέσκου...στα Αρχαία

Γενέθλια είχε εχθές 14/2 η Ιωάννα Μαλέσκου, με τους συνεργάτες της να της ετοιμάζουν ένα τρυφερό βίντεο για να της ευχηθούν τα καλύτερα. Κατά την διάρκεια της εκπομπής, μάλιστα, η ίδια είχε την ευκαιρία να σβήσει όχι μία αλλά δύο τούρτες έκπληξη.

Καθ' όλη την διάρκεια της εκπομπής διάφορα πρόσωπα της ελληνικής τηλεόρασης ευχήθηκαν στην παρουσιάστρια με ένα από τα πιο ιδιαίτερα μηνύματα να είναι αυτό της Ναταλίας Γερμανού, η οποία θέλησε να ''κοροιδέψει'' την παρουσιάστρια του Love It για τον τρόπο ομιλίας της, μιλώντας και αυτή την καθαρεύουσα.

Οι ευχές της Ναταλίας Γερμανού στην Ιωάννα Μαλέσκου

«Φιλτάτη, δράτομαι της ευκαιρίας ειρήσθω εν παρόδω, να ευχηθώ χρόνια πολλά, πολύχρονη να είσθε και πολύ ευτυχισμένη... Πλάκα κάνω Ιωαννάκι μου γλυκό, να είσαι καλά. Χρόνια πολλά παιδί του έρωτα» είπε χαρακτηριστικά η Ναταλία Γερμανού με την ομάδα της Ιωάννας Μαλέσκου αλλά και την ίδια να ξεσπούν σε γέλια.

Η έκπληξη του Νίκου Μουτσινά στην Ιωάννα Μαλέσκου για τα γενέθλιά της

Πολύ ξεχωριστή και ιδιαίτερη ήταν η χθεσινή 14/2 μέρα για την Ιωάννα Μαλέσκου, καθώς γιορτάζει τα γενέθλιά της, μαζί με τους ερωτευμένους. Το πλατό του Love It γέμισε φυσικά με με κόκκινα και ροζ μπαλόνια και πολλά γλυκά και οι συνεργάτες της παρουσιάστριας της επιφύλασσαν μια πολύ γλυκιά έκπληξη, καθώς της είχαν ετοιμάσει μια εντυπωσιακή τούρτα σε ροζ χρώμα.

Ανάμεσα στις εκπλήξεις που δέχτηκε η παρουσιάστρια ήταν και αυτή του Νίκου Μουτσινά, ο οποίος εμφανίστηκε στο πλατό με μια τεράστια τούρτα την ώρα που εκείνη μιλούσε με τον συμμαθητή της, Νικηφόρο.

«Κάνε μια ευχή και πρόσεξε, βγαίνουν στον ΣΚΑΪ» της είπε ο Νίκος Μουτσινάς πριιν σβήσει το κεράκι της. «Δεν την μπορώ τη γιορτή. Δεν μπορώ να πρέπει να πιεστώ να είμαι χαρούμενος. Θέλω απλά αυτές τις γιορτές για την αργία του θέματος».