Ευαγγελία Συριοπούλου: Πόσα κιλά έχασε 3 μήνες μετά την γέννα - Η νέα εικόνα της ηθοποιού

Η καθημερινότητα ως μανούλα

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Ευαγγελία Συριοπούλου: Πόσα κιλά έχασε 3 μήνες μετά την γέννα - Η νέα εικόνα της ηθοποιού

H Ευαγγελία Συριοπούλου εκτός από ταλαντούχα ηθοποιός, εδώ και τρεις μήνες είναι και νέα μανούλα! Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Happy Day με αφορμή τον ρόλο της στη νέα σειρά του Alpha, Νεοκλασικά που αναβιώνει το θεατρικό έργο «Ο φίλος μου ο Λευτεράκης», μίλησε για τον ρόλο της εκεί αλλά και αυτόν της μητέρας καθώς μετά τη γέννηση του γιου της, η ζωή της άλλαξε ριζικά.

Η γνωστή ηθοποιός δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά της μιλώντας για το γιο της και ανέφερε μεταξύ άλλων: «Η ζωή μου έχει αλλάξει προς το καλύτερο, έχω έναν υπέροχο γιο. Είμαστε πολύ ευτυχισμένοι. Η ζωή μας βέβαια είναι στο τρέξιμο γιατί είναι τριών μηνών. Βρίσκομαι εδώ και κάποιες ώρες αλλά έχω κάποιες τύψεις και θέλω να γυρίσω στο παιδάκι μου»

«Την πρώτη ημέρα στο γύρισμα ήμουν όλη μέρα στο τηλέφωνο. Το έβλεπα στην κάμερα, ξαναγύρναγα… Θα το συνηθίσουμε κι αυτό» συμπλήρωσε η Ευαγγελία Συριοπούλου.

Όσα ανέφερε η Ευαγγελία Συριοπούλου στην κάμερα του Happy Day

Η Ευαγγελία Συριοπούλου εξομολογήθηκε πώς είναι η νέα της καθημερινότητα. «Ο γιος μου τρώει το φαγητό του και κοιμάται, είναι ένα πολύ καλό μωρό. Εγώ το βλέπω και λέω ότι είναι ίδιος εγώ, αλλά μοιάζει πολύ στον άντρα μου. Περισσότερο αγχώθηκα όταν ήμουν έγκυος, παρά τώρα. Γίνονται όλα μόνα τους. Την πρώτη ημέρα δεν τον έκανα μπάνιο εγώ γιατί φοβόμουν». Αποκάλυψε επίσης πως πήρε στην εγκυμοσύνη της 15 κιλά και έχει χάσει τα 12, ενώ για το όνομά του δεν έχουν αποφασίσει ακόμη.

Η άκρως τρυφερή φωτογραφία με τον γιο της - "Βροχή" τα likes

Σε πελάγη ευτυχίας πλέει η Ευαγγελία Συριοπούλου η οποία έγινε για πρώτη φορά μητέρα πριν από μερικές εβδομάδες αφού έφερε στον κόσμο ένα υγιέστατο αγοράκι, καρπό του έρωτά της με τον αγαπημένο της Στράτο Πατσατζή.

Όπως είναι λογικό το πρόγραμμα της έχει αλλάξει κατά πολύ αφού προτεραιότητά της πλέον είναι το παιδάκι της με αποτέλεσμα να απουσιάζει από την φετινή τηλεοπτική σεζόν. Μάλιστα, η γνωστή ηθοποιός είναι αρκετά ενεργή μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό όπου δημοσιεύει διάφορες προσωπικές στιγμές.

Έτσι λοιπόν, την Κυριακή 21/11 η ίδια θέλησε να ποστάρει ένα σχετικό στιγμιότυπο από την βόλτα που έκανε με τον αγαπημένο της γιο λίγο καιρό μετά τη γέννα.