«Έχω βιώσει και πιο έντονα το πάθος...» - Ο Παναγιώτης Βασιλάκος «άδειασε» τη σχέση του με τη Νικολέττα Τσομπανίδου

«Έχω σχέση, αλλά δεν πάμε σε γάμο»

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Έχω βιώσει και πιο έντονα το πάθος...» - Ο Παναγιώτης Βασιλάκος «άδειασε» τη σχέση του με τη Νικολέττα Τσομπανίδου

Στην κάμερα της εκπομπής Mega Καλημέρα μίλησε το πρωί της Τρίτης (15/2) ο Παναγιώτης Βασιλάκος, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη νέα σχέση που έχει στη ζωή του καθώς και στη σύντομη, αλλά πολυσυζητημένη, σχέση του με την Νικολέττα Τσομπανίδου.

Οι δηλώσεις του Παναγιώτη Βασιλάκου

«Έχω σχέση, αλλά δεν πάμε σε γάμο, με ρωτάνε πολλές φορές αλλά δεν έχει εμφανιστεί κάπου, γιατί δεν την εμφανίζω. Συζητήσαμε, γιατί δεν εμφανίζω την σύντροφο μου, κατασταλάξαμε, ελπίζω να μας βγει σε καλό όλο αυτό. Μία φορά είχα φτάσει σχεδόν σίγουρα κοντά στον γάμο, ήθελα οικογένεια, αλλά η φθορά μας κούρασε.

Όταν έπαιζα ποδόσφαιρο στην Τσεχία και ήθελα να χωρίσω, έφυγε από την χώρα γενικά. Η συμμετοχή σε κάθε ριάλιτι είναι δίκοπο μαχαίρι. Με έκριναν πάρα πολύ, με πείραξε αρκετά. Είχε χιλιοστραβώσει η μύτη μου και έκανα επέμβαση.

Το πιο ακραίο δημοσίευμα ήταν ότι οι γονείς μου είναι ηθοποιοί. Με είχε φέρει στο αμήν. Θα δημιουργούσα ένα επιτραπέζιο παιχνίδι με μάχες, γιατί μου αρέσουν πολύ. Σε σχέση με την Νικολέτα έχω βιώσει σε άλλες σχέσεις μου πιο έντονα το πάθος και τον έρωτα», είπε μεταξύ άλλων ο Παναγιώτης Βασιλάκος.

Το αιχμηρό σχόλιό του για τους influencers

Τον χαμό των τελευταίων ημερών με τους influencers θέλησε να σχολιάσει ο Παναγιώτης Βασιλάκος το βράδυ της Κυριακής (23/1) μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram.

Ο πρώτος Έλληνας Bachelor αρκετές φορές τοποθετείται σε θέματα της επικαιρότητας και που απασχολούν τους διαδικτυακούς του φίλους. Αυτή τη φορά λοιπόν μετά τις δηλώσεις του Αλέξανδρου Κοψιάλη, ο Παναγιώτης Βασιλάκος αναφέρθηκε στο θέμα των influencers, κάνοντας ένα instastory.

«Όλη η τρέλα μαζεμένη στο instagram. Πάμε πάλι για να πάρετε μερικούς followers και να παίξετε λίγο στα social media για να πάρετε προβολή. Τα Ζάναξ μάλλον δεν σας πιάνουν», έγραψε χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Βασιλάκος.

Παναγιώτης Βασιλάκος ξέσπασμα για influencers