Bίσση - Βανδή: Είναι γεγονός - Ξανά μαζί! Πότε και που θα τις δούμε;

Θα τις απολαύσει όλη η Ελλάδα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Bίσση - Βανδή: Είναι γεγονός - Ξανά μαζί! Πότε και που θα τις δούμε;

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στο MEGA Καλημέρα ο Τάσος Τρύφωνος μίλησε για το τηλεοπτικό μέλλον του Αδύναμου Κρίκου, ενώ έκανε μια αποκάλυψη για συνεργασία ανάμεσα σε Άννα Βίσση και Δέσποινα Βανδή, που θα συζητηθεί ιδιαιτέρως!

Ο παρουσιαστής του θρυλικού παιχνιδιού με τις ιστορικές ατάκες, δίνει σοβαρές ελπίδες να πάει και τέταρτη χρονιά ο αδύναμος κρίκος, δείχνοντας φανερά την προτίμηση του για αυτού του είδους τις εκπομπές. Στη συνέχεια έκανε μια αποκάλυψη φωτιά αναφορικά με το δίδυμο Βίσση - Βανδή, ανακοινώνοντας τη επικείμενη συνεργασία των 2 κατά την περίοδο του καλοκαιριού.

Παρ΄όλο που η Βανδή είχε διαφοτερική τοποθέτηση για την συνεργασία αυτή (Δείτε τι είχε πει για τη Βίσση), τα πλάνα ανατρέπονται και όλοι περιμένουν το πρόγραμμα των συναυλιών καθώς αυτό που έρχεται δεν έχει ξαναγίνει, στην κυριολεξία!

Oι αποκαλύψεις του Τάσου Τρύφωνος στο MEGA Kαλημέρα

«Ξέρω ότι θα κάνουν συναυλίες με τη Δέσποινα, το καλοκαίρι. Έχουν κλείσει νομίζω ημερομηνίες για την Κύπρο. Θα κάνουν τουρνέ στην Ελλάδα» είπε.

Ο παρουσιαστής δήλωσε ότι πιθανόν να κάνει τον «Αδύναμο κρίκο» και τέταρτη χρονιά και ότι προτιμά τα τηλεπαιχνίδια από τα ριάλιτι. «Είχε γίνει βολιδοσκόπηση να παρουσιάσω το Big Brother».

Moναδικό ντοκουμέντο: Οι δύο Ελληνίδες star τραγουδούν μαζί στο σαλόνι του Νίκου Κοκλώνη

Ένα σπάνιο βίντεο ντοκουμέντο έχουμε την ευκαιρία να απολαύσουμε μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό στο Instagram του Νίκου Κοκλώνη. Πιο συγκεκριμένα ο παρουσιαστής και επιχειρηματίας θέλησε να αποχαιρετήσει το 2021, με μια από τις πιο αγαπημένες του στιγμές της χρονιάς που πέρασε.

Ανέβασε λοιπόν ένα βίντεο με ένα αυθόρμητο μουσικό ντουέτο της Άννας Βίσση και της Δέσποινας Βανδή. Οι δύο κυρίες, μάλιστα, δείχνουν ιδιαίτερα χαλαρές και χαρούμενες, την ώρα που ερμηνεύουν μαζί μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες της Δέσποινας Βανδή με τον τίτλο, «Στα ‘δωσα όλα».

Δείτε το βίντεο εδώ