Μίρκα Παπακωνσταντίνου: "Θέλω να σβήσω από το μυαλό μου ότι..." - Κατήγγειλε περιστατικό ψυχολογικής βίας

Η συγκλονιστική αποκάλυψη

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Μίρκα Παπακωνσταντίνου:

Στην εκπομπή «Love it» έδωσε συνέντευξη η Μίρκα Παπακωνσταντίνου την Τρίτη 15/2 και μίλησε για όλους και για όλα κάνοντας μάλιστα και μία αποκάλυψη. Η γνωστή ηθοποιός μίλησε τις τηλεοπτικές σειρές που συμμετείχε, το Σόι σου, αλλά και την ψυχολογική βία που έχει δεχτεί επί σκηνής, όπως και άλλες συνάδελφοι της.

Όταν ερωτήθηκε για τον λόγο που σταμάτησε το "Σόι σου", σειρά που έκανε τεράστια επιτυχία, δήλωσε πως δεν έλαβαν ποτέ μια επίσημη εξήγηση ή απάντηση για αυτό το γεγονός.

Η αποκάλυψη του περιστατικού ψυχολογικής βίας της Μίρκας Παπακωνσταντίνου

«Έχω κάνει πολλές επιτυχίες στην τηλεόραση, αλλά και πολλές αποτυχίες.Είχα δεχτεί ψυχολογική βία πάνω στη σκηνή από πρωταγωνιστή που έχει φύγει πλέον από τη ζωή, θέλω να το σβήσω από το μυαλό μου. Δεν το έκανε μόνο σε μένα, αλλά σε όλο το θίασο. Μας έκανε παρατηρήσεις επί σκηνής την ώρα που παιζόταν το έργο, πράγμα που το θεωρώ ανεπίτρεπτο», είπε αρχικά

«Η εποχή είναι πολύ σκληρή και υπάρχει πάρα πολύ βία, εμένα η βιαιότητα με σκοτώνει. Το ότι δεν έχω παιδιά δεν σημαίνει πως δεν σκέφτομαι τα κορίτσια που έχουν πληγεί από ροζ βίντεο. Θα ήθελα να είναι πιο σκληρές οι ποινές για όσους παίζουν με ανθρώπινες ψυχές» συμπλήρωσε.

Μίρκα Παπακωνσταντίνου: Η αποκάλυψη για τον Πέτρο Φιλιππίδη

Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου μίλησε, το πρωί της Τρίτης 1/2, στη «Super Katerina» για όλους και για όλα. Η ίδια αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στη σχέση της με τον Δάνη Κατρανίδη, τη ζήλια, το θέατρο, τις καταγγελίες αλλά και για τις αισθητικές επεμβάσεις.

«Ό,τι και να ρωτούσα τον Πέτρο Φιλιππίδη δεν είναι για τηλεοπτική έκθεση, είναι τελείως ιδιωτικό. Το συναισθηματικό σίγουρα πηγαίνει στους ανθρώπους που έχουν ταλαιπωρηθεί Ο Πέτρος Φιλιππίδης, όταν ήταν μαζί μου στο θέατρο, ήμουν εγώ θιασάρχης. Ένας καταπληκτικός ηθοποιός, άλλο το ένα άλλο το άλλο, αλλά ήμουν εγώ θιασάρχης, έχει σημασία αυτό. Η εξουσία είναι μεγάλο πράγμα, πολύ μεγάλο πράγμα», είπε η ηθοποιός αναφερόμενη στις καταγγελίες που έχουν γίνει σε συναδέλφους της.

Για την ζήλεια, η Μίρκα Παπακωνσταντίνου αποκάλυψε: «Έχω πέσει πάρα πολύ χαμηλά από τη ζήλεια μου. Μια φορά είχε φύγει ο Δάνης Κατρανίδης από το θέατρο Αλίκη, εκείνος είχε αυτοκίνητο, εγώ δεν είχα και είχα πάρει ένα ταξί. Λες και είναι ηλίθιος ο άλλος και ήμουν από πίσω με το ταξί. Σε κάποιο φανάρι σταματάει, έρχεται, ανοίγει την πόρτα και λέω εγώ ‘Τι θές»; Μου λέει «Εγώ τι θέλω; Εσύ»; Και του λέω «Εγώ περνάω, τυχαία».

«Δεν έχω κάνει επεμβάσεις αν και θα το ήθελα. Ποτέ δεν είναι αργά», είπε με χιούμορ.