Ηρώ Λούπη: «Είμαι με τα θύματα» - Οι δηλώσεις της ηθοποιού για τον Ρουβά

«Η συνεργασία μου με τον Κιμούλη ήταν πολύ καλή»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Ηρώ Λούπη: «Είμαι με τα θύματα» - Οι δηλώσεις της ηθοποιού για τον Ρουβά

Την Ηρώ Λούπη, σε συνέντευξη στην εκπομπή SUPER Kατερίνα είδαμε να κάνει δηλώσεις αναφορικά με τη ζωή της αλλά και για τις καταγγελίες metoo, που αφορούν στην επικαιρότητα!

Η ηθοποιός, σύντροφος του Πάνου Καλυβάτση είναι ένα από τα ζευγάρια ηθοποιών, που η σχέση τους μετράει 5 ολόκληρα χρόνια, χωρίς ωστόσο να θέλουν να προχωρήσουν στη δέσμευση του γάμου.

Το δέσιμο και τη δύναμη τη σχέσης αυτής καταλαβαίνει κανείς, καθώς η Ηρώ Λούπη μιλάει για ζητήματα των ημερών, παίρνοντας θέση και για τον σύντροφο της. Ο λόγος για το σάλο, που ξέσπασε μετά τις δηλώσεις Ρουβά για Λιγνάδη, αλλά και για τον Γιώργο Κιμούλη, που είχε αναφερθεί για κακοποιητικές συμπεριφορές επι σκηνής. Για όλα αυτα λοιπόν, η ηθοποιός συντάσσεται πρώτα και κύρια με τα θύματα, χωρίς να θέλει να σχολιάσει προσβλητικά κανέναν.

Οι δηλώσεις της Ηρούς Λούπη στην εκπομπή SUPER Kατερίνα

Δεν τον γνωρίζει τον Στάθη Παναγιωτόπουλο ο Σωτήρης Καλυβάτσης. Δεν έχουν συνεργαστεί. Μια φορά μπορεί να τον έχει δει σε έναν διάδρομο. Δεν ήταν κάτι που ο Σωτήρης είχε κάποια εμπλοκή σε αυτό. Στεναχωριόμαστε όλοι με αυτά που ακούμε, γιατί μας ξεπερνάνε», δήλωσε αρχικά η Ηρώ Λούπη και συνέχισε, απαντώντας σε ερώτηση για τις δηλώσεις Σάκη Ρουβά:

«Η δική μου τοποθέτηση είναι πολύ συγκεκριμένη. Είμαι με τα θύματα, αισθάνομαι ότι έκαναν ένα πολύ μεγάλο κοινωνικό έργο με το να μοιραστούν μαζί μας αυτές τις κακοποιητικές συμπεριφορές. Από εκεί και πέρα δεν μπορώ να κρίνω, ο κάθε άνθρωπος τι έχει μέσα στο κεφάλι του και δεν θέλω να μπω στη διαδικασία να τον κρίνω. Γενικά στις συνεντεύξεις που δίνουμε πέφτουμε σε αυτήν την παγίδα, γιατί έχουμε χίλια πράγματα στο μυαλό μας και απαντάμε στο ένα σκέλος. Και ξεχνάμε το άλλο, το οποίο δεν θα έπρεπε να το ξεχνάμε. Πρέπει να ξεκαθαρίζουμε ακριβώς τη θέση μας».

Για τη συνεργασία της με τον Γιώργο Κιμούλή: «Η δική μου συνεργασία ήταν πάρα πολύ καλή και πραγματικά ήταν ένας άνθρωπος που με σκηνοθέτησε και συνεργαστήκαμε εξαιρετικά. Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν συντάσσομαι με τα θύματα».

Για τη σχέση της με τον Σωτήρη Καλυβάτση: «Είμαστε πέντε χρόνια με τον Σωτήρη, αλλά δεν θέλουμε να παντρευτούμε. Από μικρή δεν ήταν σκοπός μου να παντρευτώ, θα ντρεπόμουν πάρα πολύ κιόλας».

Οι αποκαλύψεις της ηθοποιού για τη σχέση της με τον Καλιβάτση και τον γάμο

«Τα παιδικά μου χρόνια ήταν μαγικά, ήμουν η πριγκίπισσα του παραμυθιού, είμαι πολύ γεμάτη», είπε η ίδια αναφερόμενη στα παιδικά της χρόνια και εξήγησε ότι «Μεγάλωσα σαν μοναχοπαίδι, γιατί έχουμε 8 χρόνια διαφορά ηλικίας με τον αδερφό μου, είναι μικρότερος».

«Με το Σωτήρη γνωριστήκαμε στο θέατρο, κάναμε ένα ζευγάρι. Σε μια σχέση έρχεσαι ολόκληρος, δεν ψάχνεις το άλλο σου μισό. Δεν είναι οικόπεδό μου, δε μου ανήκει» και συνέχισε εξηγώντας τον λόγο που δεν παντρεύονται, «Με το Σωτήρη δεν έχουμε ανάγκη να υπογράψουμε κάποιο συμβόλαιο.

Έχουμε αυτό που αισθανόμαστε και αυτό μας κρατάει μαζί. Ο Σωτήρης είναι πολύ καλός στη μαγειρική και εξελίσσεται ραγδαία, είναι ώρες στην κουζίνα. Η μητέρα του Σωτήρη είναι μια υπέροχη γυναίκα, αισιόδοξη και χαρούμενη».

Αναφερόμενη στη διατροφή της, η αγαπημένη ηθοποιός είπε ότι «Δεν τρώω κρέας για ηθικούς λόγους, πρέπει να υπάρχει ένας διατροφικός πολιτισμός. Έχω να φάω 15 χρόνια κρέας, δε μου έχει λείψει καθόλου. Η διατροφή μου στηρίζεται στα φρούτα και τα λαχανικά, και το σώμα ανταποδίδει».

«Έχω μπλοκάρει κάποιους στα social, γιατί κάποιοι δεν καταλαβαίνουν. Τι χαρά βρίσκουν με το να στέλνουν γυμνές φωτογραφίες;».