19 Φεβρουαρίου ο αρραβώνας υπερπαραγωγή του Μαυρίκιου Μαυρικίου - Το αναλυτικό πρόγραμμα

Save the date!

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
19 Φεβρουαρίου ο αρραβώνας υπερπαραγωγή του Μαυρίκιου Μαυρικίου - Το αναλυτικό πρόγραμμα

Θα το πάρει τελικά το κορίτσι ο Μαυρίκιος Μαυρικίου! Το Σάββατο 19 Φεβρουαρίου πρόκειται να πραγματοποιηθεί στον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας ο αρραβώνας του με την εκλεκτή της καρδιάς του Ιλάειρα Ζήση. Το ερωτευμένο ζευγάρι ετοιμάζει έναν αρραβώνα υπερπαραγωγή, με το πρόγραμμα της ημέρας εκείνης να είναι αρκετά φορτωμένο έως ασφυκτικό.

Το πρωί της Τρίτης 15/2, μέσα από την εκπομπή Happy Day, η Σταματίνα Τσιμτσιλή παρουσίασε αναλυτικά το πρόγραμμα αρραβώνα του Μαυρίκιου Μαυρικίου και της αγαπημένης του Ιλάειρας Ζήση.

Το εξουθενωτικό πρόγραμμα του αρραβώνα Μαυρικίου - Ζήση

Χαρές για τον Μαυρίκιο Μαυρικίου και την Ιλάειρα Ζήση

«Σας ανακοινώνουμε επίσημα ότι εχθές το βράδυ υιοθετήσαμε ένα κουτάβι και γίναμε γονείς. Πρόβα τζενεράλε για το πρώτο μας παιδάκι που ελπίζουμε να έρθει σύντομα. Δεν είναι έγκυος ακόμα, του χρόνου θα είναι σας το λέω από τώρα».

Σχετικά με τα αρνητικά σχόλια που δέχονται από την ημέρα που δημοσιοποίησαν τη σχέση τους: «Δεν μπορώ να τα βάλω με ανθρώπους που δεν μπορούν να κατανοήσουν τη φράση που είπα πως όταν έκανα πρώτη φορά έρωτα με την Ιλάειρα, συγκινήθηκα. Δεν μπορούν να το καταλάβουν αυτό, προφανώς γιατί δεν το έχουν βιώσει. Ο Γιώργος Παπαδόπουλος με πήρε συγκινημένος. Είναι καλλιτέχνης, είναι ένας ευαίσθητος άνθρωπος, το κατάλαβε».