«Στο τελευταίο μου μωρό δεν είχα...» - Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για την εγκυμοσύνη της στη Μαρίνα

Το είπε για πρώτη φορά

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
«Στο τελευταίο μου μωρό δεν είχα...» - Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για την εγκυμοσύνη της στη Μαρίνα

Με αφορμή την εμφάνιση της Ναόμι Κάμπελ με την κόρη της, η Ελένη Μενεγάκη το μεσημέρι της Τρίτης (15/2) προχώρησε σε μία αποκάλυψη για την εγκυμοσύνη της στη μικρή Μαρίνα καθώς και για τη μέρα που την είδε μπροστά της στο μαιευτήριο.

Όπως εξήγησε αυτή ήταν η μοναδική εγκυμοσύνη στην οποία δεν αισθανόταν καούρες, ενώ όταν γεννήθηκε η Μαρίνα είχε μαύρα πεταχτά μαλλιά, τα οποία στη συνέχεια άλλαξαν και έγιναν ξανθά.

Η αγαπημένη παρουσιάστρια άλλωστε κάνει πολύ συχνά αναφορές στην κόρη της, Μαρίνα, μιας και της έχει μεγάλη αδυναμία.

Η αποκάλυψη της Ελένης Μενεγάκη για τη μικρή Μαρίνα

«Στο τελευταίο μου μωρό, δεν είχα καούρες, παρόλο που γεννήθηκε με τα πιο πολλά και μαύρα μαλλιά και μετά άλλαξαν χρώμα. Ήταν κατάμαυρα και όρθια…», είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια.

Σπάνιο: Με τους ορούς και το νεογέννητο στα χέρια- Η πρώτη φωτογραφία της Ελένης Μενεγάκη από το μαιευτήριο

Μπορεί η Ελένη Μενεγάκη να είναι μία γυναίκα με πολλές ασχολίες, ωστόσο ανέκαθεν στη ζωή της, προτεραιότητά της ήταν τα παιδιά της. Η παρουσιάστρια απέκτησε τον Άγγελο, τη Λάουρα και τη Βαλέρια από τον πρώτο της γάμο με τον Γιάννη Λάτσιο, ενώ πριν από κάποια χρόνια ήρθε στη ζωή η μικρή Μαρίνα, καρπός του έρωτά της με τον Ματέο Παντζόπουλο.

Η ίδια δείχνει μεγάλο σεβασμό στην έννοια της μητέρας και άλλωστε έχει μεγάλη αδυναμία και στη δική της μαμά, τη Ζέτα Μισόκαλου, η οποία είχε μάλιστα πριν από μερικές μέρες τα γενέθλιά της (δείτε εδώ πώς της ευχήθηκε).

«Την μαμά μου την χόρτασα στα σ αγαπώ μαμά …. της το έλεγα 100 φορές την μέρα κι εκείνη πάντα γελούσε ! Όταν απέκτησα τα δικά μου παιδιά έκανα το ίδιο και σ εκείνα , 100 φορές την μέρα τους έλεγα ποσό πολύ τα αγαπώ … ακόμα και τώρα που έχουν μεγαλώσει το ίδιο κάνω … Αγάπη , αγάπη , αγάπη , μια μεγάλη αγκαλιά … αυτό για εμενα είναι η μάνα με δυο λόγια !

Μανουλα μου ακόμα στο φωνάζω … μαμα μου σ αγαπώ και σ ευχαριστώ που είσαι εσυ η μαμα μου … σ ευχαριστώ που μου στάθηκες τόσο για να καταφέρω να αποκτήσω και να μεγαλώσω 4 υπέροχα παιδιά ! Μανούλες όλου του κόσμου χρόνια πολλά … μανούλες της καρδιάς …μανούλες της κοιλιάς ! Γιατί η μάνα είναι πάντα μάνα!», είχε γράψει η ίδια σε ανάρτησή της για τη μητέρα της πριν από λίγο καιρό.

Ανάμεσα σε διάφορες φωτογραφίες που έχει μοιραστεί η Ελένη Μενεγάκη, βρίσκεται και ένα υπέροχο στιγμιότυπο από τη μέρα που ήρθε στη ζωή η μεγάλη κόρη της, η Λάουρα, το 2005.

Η φωτογραφία είναι ιδιαίτερα συγκινητική και αγγίζει τους πάντες.

Ελένη Μενεγάκη μαιευτήριο