Μαρίνα Πατούλη: Το ασύλληπτο δώρο που δέχθηκε για τις 14/2 - Φτάνει μέχρι το ταβάνι του σπιτιού της

Υπερπαραγωγή!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μαρίνα Πατούλη: Το ασύλληπτο δώρο που δέχθηκε για τις 14/2 - Φτάνει μέχρι το ταβάνι του σπιτιού της

Η Μαρίνα Πατούλη γιόρτασε τον έρωτα και με το παραπάνω χθες (14/2) καθώς λίγο μετά την επιστροφή της από το Παρίσι, το οποίο επισκέφθηκε με τον Βλάση Χολέβα (δείτε εδώ την πρώτη κοινή ανάρτηση), δέχθηκε ένα υπέροχοι δώρο για την ημέρα των ερωτευμένων.

Ακριβώς λοιπόν επειδή μιλάμε για μία γυναίκα σαν τη Μαρίνα Πατούλη, το δώρο δε θα μπορούσε παρά να είναι μία κανονική υπερπαραγωγή.

Πρόκειται για μία καρδιά φτιαγμένη από λουλούδια, η οποία έχει φυσικό μέγεθος και κοντεύει να φτάσει μέχρι το ταβάνι του εντυπωσιακού σπιτιού της Μαρίνας Πατούλη.

Η ίδια που είναι εξαιρετικά ενεργή στα social media δε θα μπορούσε να μη μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram το υπέροχο δώρο της.

Το δώρο - υπερπαραγωγή που δέχθηκε η Μαρίνα Πατούλη

 Μαρίνα Πατούλη σπίτι

Οι πρώτες δηλώσεις Μαρίνας Πατούλη και Βλάση Χολέβα μετά το ταξίδι τους στο Παρίσι - «Αφού με ανέχεται...»

Μετά το ταξίδι τους στο Παρίσι η Μαρίνα Πατούλη και ο Βλάσης Χολέβας γύρισαν στην Ελλάδα και έκαναν τις πρώτες τους δηλώσεις σχετικά με το λόγο του ταξιδιού που πραγματοποίησαν. Οι δυο συνεργάτες μάλιστα, απάντησαν στο τι συμβαίνει ανάμεσα τους. Αν τελικά είναι ζευγάρι ή όχι.

«Ξεποδαριαστήκαμε για να διαλέξει υφάσματα η Μαρίνα» είπε χαρακτηριστικά αρχικά ο σχεδιαστής. Στη συνέχεια, η αγαπημένη Μαρίνα ρωτήθηκα αν είναι κάτι παραπάνω από φίλοι.

«Είμαστε πάρα πολύ καλοί συνεργάτες, έχουμε εξαιρετική επικοινωνία, πολύ καλό χιούμορ. Αυτό μπορώ να σας πω. Αφού με ανέχεται ταιριάζουμε» είπε ενώ για τον Άγιο Βαλεντίνο σχολίασε: «Αυτή την εμπορική γιορτή τη σιχαίνομαι».