Cash or Trash: Αναβάλλεται τελικά η πρεμιέρα - Τι συνέβη με το νέο ριάλιτι του STAR

Αλλαγή σχεδίων

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Cash or Trash: Αναβάλλεται τελικά η πρεμιέρα - Τι συνέβη με το νέο ριάλιτι του STAR

Το νέο ριάλιτι δημοπρασιών που εξασφάλισε το Star είναι το Cash or Trash, ένα πρόγραμμα που προβάλλεται σε αρκετές χώρες του εξωτερικού και ειδικά στην Αμερική.

Σχετίζεται με παλιά αντικείμενα που όλοι έχουμε στις αποθήκες και τα πατάρια μας, τα οποία μπορεί να έχουν μεγάλη αξία και να αποφέρουν μεγάλο κέρδος. Το εν λόγω ριάλιτι έχει ξεκινήσει αν στήνεται από τον Οκτώβριο και μάλιστα λίγο πριν τα Χριστούγεννα έπαιξε και το τρέιλερ για τις δηλώσεις συμμετοχών.

Τι συμβαίνει με την πρεμιέρα του Cash or Trash

Οι πρώτες πληροφορίες λοιπόν ήθελαν το Cash or Trash να ξεκινάει στο τέλος Φεβρουαρίου, ωστόσο αυτό δεν πρόκειται όπως φαίνεται να συμβεί, σύμφωνα με τον Γιάννη Πουλόπουλο και το ρεπορτάζ του. Λόγω αρχικά του παρουσιαστή, που είτε θα είναι η Δέσποινα Μοιραράκη είτε ο Μελέτης Ηλίας, μια απόφαση που αναμένεται να παρθεί στο τέλος της εβδομάδας.

Cash or Trash τα δύο πρόσωπα για την παρουσίαση

Δεύτερον, τα γυρίσματα καθυστέρησαν για αυτό και περιμένουν να κάνει πρεμιέρα το φθινόπωρο του 2002.

Cash or trash: Παιχνίδι με δημοπρασίες - Τι ακριβώς θα δούμε στο νέο παιχνίδι του Star

To Cash or Trash, που έρχεται στο STAR, είναι ένα εξαιρετικά δημοφιλές τηλεοπτικό πρόγραμμα που έχει στόχο να αποκαλύψει την την πραγματική αξία αντικειμένων, τα οποία πιθανότατα ήσουν έτοιμος να πετάξεις.

Έχεις αντικείμενα συλλεκτικά ή άλλα ξεχασμένα στο πατάρι. παράξενα αναμνηστικά ή κάτι που είχες παρατήσει κάπου για… χρόνια; Να η ευκαιρία σου…

Σε κάθε επεισόδιο οι ιδιοκτήτης μετατρέπονται σε πωλητές που αναζητούν την υψηλότερη δυνατή τιμή για τα προϊόντα τους, μέσα από μια τους υποψήφιους εμπόρους. Οι εκτιμητές τα αξιολογούν και οι αγοραστές τα διεκδικούν. Η τελική απόφαση όμως ανήκει στον παίκτη.