Θρήνος για τον Θανάση Ευθυμιάδη - Η ανάρτησή του στα social media

«Έφυγε από αυτή τη ζωή η....»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Θρήνος για τον Θανάση Ευθυμιάδη - Η ανάρτησή του στα social media

Μια πολύ δυσάρεστη είδηση γνωστοποίησε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Θανάσης Ευθυμιάδης το απόγευμα της Τρίτης 15/2. Ο γνωστός ηθοποιός συγκεκριμένα αποκάλυψε πως η μητέρα του κολλητού του φίλου έφυγε από τη ζωή από κορωνοϊό.

Η ανάρτηση του Θανάση Ευθυμιάδη

«Άνθρωποι και πλοία... Έφυγε από αυτή τη ζωή η μητέρα τού κολλητού μου. Τον τελευταίο μήνα κόλλησε κορωνοϊο και νοσηλεύτηκε στην εντατική. Μαζί με το φίλο μου παρακολουθούσα και εγώ αυτό που χιλιάδες κόσμου βιώνει εδώ και καιρό λόγω των μέτρων, για όσους νοσηλεύονται και για όσους πεθαίνουν από κορωνοϊο.

Δεν είμαι εναντίον των μέτρων, πολλά ερωτήματα όμως γεννήθηκαν μέσα μου σχετικά με αυτά που ισχύουν για όσους φεύγουν από κορωνοϊο και κάποια από αυτά μοιράζομαι μαζί σας:

Αξίζει σε έναν άνθρωπο να φύγει από τη ζωή και ενώ νοσηλεύεται για πολλές μέρες, να του απαγορεύεται να αποχαιρετήσει την οικογένειά του;

Δεν θα μπορούσε να υπάρχει μία κατάλληλη στολή (έστω σαν τους αστροναύτες), ώστε να μπορεί η οικογένεια του ασθενή να την φοράει ένας-ένας και να μπαίνουν στην εντατική για να δουν τελευταία φορά τον άνθρωπό τους, πριν φύγει για το ταξίδι του ουρανού; Γιατί είναι προτιμότερο η τελευταία εικόνα που έχεις από τον άνθρωπό σου να είναι μέσα σε μία σφραγισμένη πλαστική σακούλα, λες και είναι πυρηνικό απόβλητο;

Είναι επιθυμητό να συνεχίσουμε να ζούμε έστω και χωρίς ανθρωπιά; Στη δύση της ζωής μας πάνω στη γη θα ξεχαστεί η ανθρώπινη υπόστασή μας και θα πεταχτούμε χειρότερα και από τα γέρικα πλοία που πάνε για παλιοσίδερα; Αυτοί που θα συνεχίσουν, θα θεωρούνται ανθρώπινο είδος;», έγραψε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός στην λεζάντα της ανάρτησής του, ο οποίος μάλιστα πρόκειται να αναλάβει και την δική του εκπομπή.

Το δημόσιο "ευχαριστώ" του Θανάση Ευθυμιάδη στην Ελένη Μενεγάκη

Ζωντανά στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη βρέθηκε ο Θανάσης Ευθυμιάδης, το μεσημέρι της Παρασκευής (3/12), με αφορμή την νέα εκπομπή που ξεκινάει στο Mega και πρόκειται μάλιστα να παρουσιάσει.

Ο γνωστός ηθοποιός, μεταξύ άλλων, έσπευσε να ευχαριστήσει την παρουσιάστρια καθώς, όπως χαρακτηριστικά αποκάλυψε και ο ίδιος, τον προστάτεψε από μία εκπομπή που θα του έκανε κακό.

«Μία φορά με προστάτεψες από κάτι, από μία εκπομπή που θα μου έκανε κακό και σε ευχαριστώ πολύ και εγώ δεν θα το ξεχάσω ποτέ αυτό! Και τώρα ήσουν και προφητική για κάτι καλό που έρχεται…» είπε ο Θανάσης Ευθυμιάδης στην Ελένη Μενεγάκη.