Σε πελάγη ευτυχίας η Μαντώ Γαστεράτου - Το μήνυμα μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της

Τι μοιράστηκε για το χαρμόσυνο γεγονός

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Σε πελάγη ευτυχίας η Μαντώ Γαστεράτου - Το μήνυμα μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της

Μανούλα για δεύτερη φορά θα γίνει η λαμπερή Μαντώ Γαστεράτου, η οποία ανακοίνωσε το χαρούμενο γεγονός, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου,με μια τρυφερή φωτογραφία στο instagram δίπλα στον γιο της, Γιώργο.

Η γνωστή παρουσιάστρια είναι παντρεμένη με τον Νίκο Ισηγόνη, με τον οποίο πλέον ανυπομονούν να χαρίσουν στον Γιωργάκη τους το αδερφάκι που έρχεται! Η Μαντώ Γαστεράτου φέτος αποφάσισε να επικεντρωθεί στην προσωπική της ζωή, μένοντας πάντα σταθερή στο ραδιοφωνικό της ραντεβού με τους ακροατές της.

Προτεραιότητα πλέον έχει η προετοιμασία για το νέο μέλος στην οικογένειά της με τον Νίκο Ισηγόνη. Μετά από την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της, η Μαντώ μέσα απ΄πο τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ευχαρίστησε το κοινό της για τις θερμές ευχές και την αγάπη που της έστειλαν μέσα από μηνύματα τους.

Το μήνυμα της Μαντώς Γαστεράτου μετά την ανακοίνωση της εγκυμοσύνης της

«Τα 25 κιλά τα έχω στο τσεπάκι μου πάλι. Παιδιά χίλια ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για όλες τις ευχές και την αγάπη», έγραψε η Μαντώ Γαστεράτου ευχαριστώντας έτσι για τις ευχές που έλαβε για την δεύτερη εγκυμοσύνη της.

Το μήνυμα της Μαντώς Γαστεράτου

Αυτή είναι η γνωστή παρουσιάστρια που θα βαφτίσει το μωρό της

Η Μαντώ Γαστεράτου ανακοίνωσε, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, τη δεύτερη εγκυμοσύνη της. Η παρουσιάστρια πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς σε λίγο καιρό πρόκειται να φέρει στον κόσμο το δεύτερο καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της Νίκο Ισηγόνη.

Στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, Love It, το πρωί της Τρίτης 15/2, αποκαλύφθηκε, μάλιστα, η παρουσιάστρια που θα βαφτίσει το παιδί της. Ο λόγος για την Ζωή Κρονάκη, που έχει αναλάβει την εκπομπή «Μαμά - δες» και φιλοξενεί πολλούς διάσημους γονείς. Μαντώ και Ζωή είναι δύο πολύ καλές φίλες και συνεργάτιδες.