Γη της Ελιάς: Ξεκίνησε ήδη γυρίσματα - Τα πρώτα πλάνα της Μυρτάλης με τον νέο της έρωτα

Backstage στιγμιότυπο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γη της Ελιάς: Ξεκίνησε ήδη γυρίσματα - Τα πρώτα πλάνα της Μυρτάλης με τον νέο της έρωτα

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του Mega, Γη της Ελιάς αναμένεται να είναι καταιγιστικές. Όπως έχει ήδη γίνει γνωστό, η Μυρτάλη πρόκειται να προχωρήσει τη ζωή της και να βρει τον έρωτα στα μάτια του Νικήτα.

Τον Νικήτα, αδερφό του Αλέξη, και νέο έρωτα της Μυρτάλης, υποδύεται ο Βασίλης Αθανασόπουλος ο οποίος έχει ήδη κάνει την πρώτη του εμφάνιση στη σειρά αν και δεν έχει βρεθεί ακόμα στη Μάνη, κάτι που θα γίνει στα επόμενα επεισόδια, ενώ σε λίγο καιρό αναμένεται να μπει στη σειρά και η Χρύσα Παππά.

Μάλιστα, πριν από μερικές ώρες, η Αφροδίτη Λιάντου μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους ένα στιγμιότυπο από τα γυρίσματα, στο οποίο βρίσκεται μαζί της και ο Βασίλης Αθανασόπουλος.

Η φωτογραφία από τα γυρίσματα της Γης της Ελιάς

Γη της Ελιάς Μυρτάλη νέος έρωτας

Ανατροπή της τελευταίας στιγμής στην Γη της Ελιάς - Αλλαγή σχεδίων

Ο Στάθης πλέον είναι μόνος στην Γη της Ελιάς. Το παιχνίδι με την Ιουλία το έχασε οριστικά, ενώ η επανασύνδεση με την Αρετή είναι απίθανη. Ηδη έχει βάλει μπροστά για το διαζύγιο. Κι εκεί που πίστευε ότι δεν πρόκειται να έρθει ποτέ κοντά με άλλη γυναίκα, η τύχη τού επιφυλάσσει μια έκπληξη που λέγεται Εύα...

Λίγο πριν το τέλος του μήνα θα δούμε μια νέα, όμορφη γυναίκα να τριγυρνά στην Αρεόπολη. Ψάχνει να βρει κάποιον που να γνωρίζει πώς θα πάει στο Πόρτο Κάγιο. Αυτός που θα τη βοηθήσει δεν είναι άλλος από τον Στάθη, ο οποίος δείχνει να μη μένει ασυγκίνητος από αυτή την άγνωστη μέχρι στιγμής γυναίκα. Μετά από μια σύντομη συνομιλία που έχουν, εκείνη φεύγει αλλά η τύχη μάλλον είναι με το μέρος του. Μετά από λίγες μέρες την ξανασυναντάει τυχαία και τη ρωτάει: «Εντάξει, βρήκες αυτό που έψαχνες; Αν χρειαστείς κάτι εδώ είμαι», της λέει με νόημα.

Ωστόσο και η Εύα δείχνει να ενδιαφέρεται για εκείνον και του εξηγεί γιατί βρίσκεται στα μέρη τους: «Θέλω να δω την περιουσία που κληρονόμησα από τη γιαγιά μου. Ισως κάνω κάτι εδώ αν μου αρέσει. Ξέρεις, είμαι πολιτικός μηχανικός. Μένω και δουλεύω στην Αθήνα, αλλά θα με ενδιέφερε να φτιάξω κάτι εδώ. Είναι πολύ ωραίος τόπος», του λέει.

Το πρώτο βήμα έχει γίνει και ο Στάθης Καπερνάρος με την Εύα Δήμα συναντιούνται και την επόμενη μέρα, όπου ο Στάθης την πηγαίνει στα χωράφια που κληρονόμησε εκείνη στο Πόρτο Κάγιο και μετά τρώνε μαζί σε μια ταβέρνα. Το κλίμα μεταξύ τους είναι πολύ θερμό. Εκείνος έχει γίνει άλλος άνθρωπος, της μιλάει και τη φλερτάρει πλέον ανοιχτά, ενώ εκείνη του ανταποδίδει το ενδιαφέρον απροκάλυπτα.

Οπως θα δούμε, η Εύα δεν θα είναι περαστική. Ηρθε με τον αδελφό της για να μείνει. Στο Πόρτο Κάγιο ετοιμάζεται να φτιάξει μια μεγάλη τουριστική μονάδα. Η σχέση της με τον Στάθη θα αρχίσει και οι δύο θα είναι πολύ ερωτευμένοι. Ομως η Εύα θα έρθει αντιμέτωπη με πολλές καταστάσεις και μαζί της και ο Στάθης.

Οπως ήταν ήδη γνωστό και όπως πρώτοι σας είχαμε ενημερώσει, η Βαρβάρα Λάρμου επρόκειτο να ενσαρκώσει τον ρόλο της Εύας στην σειρά. Ωστόσο την τελευταία στιγμή λίγο πριν αρχίσουν τα γυρίσματα της εισόδου της στο σίριαλ, η ηθοποιός νόσησε από covid. Ετσι αποφασίστηκε να την αντικαταστήσουν με τη Χρύσα Παππά, την οποία είχαμε δει στον ρόλο της αστυνόμου στο «Τατουάζ». Θα υπάρχει ωστόσο δεύτερη σεζόν;

Γη της Ελιάς Βαρβάρα Λάρμου

Να πούμε όμως, ότι έτσι κι αλλιώς η Χρύσα Παππά θα έμπαινε στη «Γη της ελιάς». Η παραγωγή την είχε ήδη κλείσει για έναν άλλον ρόλο εδώ και καιρό. Οπως επίσης και η Βαρβάρα Λάρμου, μόλις γίνει καλά θα μπει στη σειρά, όχι φυσικά ως Εύα, αλλά σε άλλο ρόλο, αυτόν που είχε προφανώς συμφωνήσει αρχικά η Χρύσα Παππά.