Αιμιλιανός Σταματάκης: Η αποκάλυψη για την συμμετοχή του στις Άγριες Μέλισσες - «Κάναμε μια συνάντηση...»

Θα τον δούμε να πρωταγωνιστεί στην σειρά;

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Αιμιλιανός Σταματάκης: Η αποκάλυψη για την συμμετοχή του στις Άγριες Μέλισσες - «Κάναμε μια συνάντηση...»

Ο Αιμιλιανός Σταματάκης μίλησε στην κάμερα του Breakfast@Star, το πρωί της Τετάρτης 16/2, σε μια αποκλειστική συνέντευξη. Ο ηθοποιός, ο οποίος αντικατέστησε τον Άρη Σερβετάλη, μετά την αποχώρησή του από την παράσταση «Ρινόκερος», θέλησε να τοποθετηθεί σχετικά με τις προηγούμενες δηλώσεις που είχε κάνει σχετικά με τις Άγριες Μέλισσες, οι οποίες όπως είπε παρερμηνεύτηκαν.

Οι δηλώσεις του Αιμιλιανού Σταματάκη

«Οι συνθήκες μας έχουν ταλαιπωρήσει πολύ, είναι δύσκολο για όλους και πραγματικά αυτές οι παραγωγές είναι είδος προς εξαφάνιση. Είναι πολύ τιμητικό, αν και δεν κάνω μόνο μιούζικαλ. Έχει μια επιπρόσθετη δυσκολία το μιούζικαλ, δεν το ξεχωρίζω από τα άλλα είδη. Είμαι ηθοποιός, όχι τραγουδιστής», είπε χαρακτηριστικά ο Αιμιλιανός Σταματάκης και πρόσθεσε:

«Η τηλεόραση είναι πάντα στα σχέδιά μου. Φέτος βλέπω τον Σασμό, μου τράβηξε το ενδιαφέρον. Είμαι κι εγώ από την Κρήτη, με λένε κι εμένα Σταματάκη».

«Στη δήλωσή μου για τις Άγριες Μέλισσες έγινε κακό μοντάζ. Ποτέ δεν είπα ότι μου έκαναν πρόταση και δεν δέχτηκα. Εγώ είχα πει ότι απλά κάναμε μια συνάντηση, ήταν μια επαφή και… βλέπουμε», δήλωσε για τις Άγριες Μέλισσες.

Οι δηλώσεις του Αιμιλιανού Σταματάκη για την αντικατάσταση του Άρη Σερβετάλη

Καλεσμένος στην πρεμιέρα της εκπομπής «Κυψέλη» στην ΕΡΤ βρέθηκε ο Αιμιλιανός Σταματάκης, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απόφασή του να δεχτεί την πρόταση και να αντικαταστήσει τον Άρη Σερβετάλη στην παράσταση "Ρινόκερος".

Ο ηθοποιός εξήγησε πώς έγινε η πρόταση καθώς και ποιες ήταν οι σκέψεις που πέρασαν από το μυαλό του μέχρι να πει το "ναι".

«Κάποια στιγμή με πήρε ο Γιάννης Κακλέας τηλέφωνο και μου λέει να συναντηθούμε λίγο ε; Εντάξει είχε γίνει πανικός με όλο αυτό. Ουσιαστικά ακούγονται τα πράγματα. Είχαν όλη την έγνοια του τι θα συμβεί. Δεν περίμενα να με πάρει. Απλά μετά το φαντάστηκα και λέω κάτσε να δούμε τι θα χρειάζεται. Οπότε πήγα από το σπίτι του και είχαμε μια μεγάλη συζήτηση για το πώς μπορεί να γίνει όλο αυτό και αν είναι εφικτό.

Ξέραμε ότι θα είναι ένα περίεργο εγχείρημα για πολλούς λόγους και θα είναι δύσκολη η προσαρμογή και το πώς πρέπει σε δέκα μέρες πρόβες να αφομοιωθεί ένας πολύ ιδιαίτερος ρόλος. Γιατί δέχτηκα; Γιατί όχι; Πιστεύω ότι το θέατρο περνάει μια δύσκολη στιγμή. Το να μείνει ανοιχτό το θέατρο έχει για μένα μεγάλη αξία αυτή τη στιγμή. Μου έδωσε μεγάλη χαρά, ήθελα να το κάνω», είπε χαρακτηριστικά ο γνωστός ηθοποιός.