"Θέλει προσοχή..." - Τα "πήρε" με καλεσμένο στο Super Κατερίνα ο Μικρούτσικος

Τι συνέβη στον αέρα της εκπομπής

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor

Ένταση προκλήθηκε το πρωί της Τετάρτης 16/2, στον αέρα του "Super Κατερίνα". Στην εκπομπή φιλοξενήθηκε ο Γιώργος Κάρκας, με τον οποιο είχε δημιουργηθεί παρεξήγηση μετά από συνέντευξη που παραχώρησε στην εκπομπή, και αναφέρθηκε στις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά για τον Δημήτρη Λιγνάδη. Οι συντελεστές έκαναν κάποια σχόλια που ο ίδιος δεν αποδέχτηκε, για αυτό το λόγο πήγε εκεί για να ξεκαθαρίσει.

Λίγο πριν αποχωρίσει από το πλατό και ενώ το κλίμα μέχρι τότε ήταν πολύ φιλικό ένα σχόλιο του Ανδρέα Μικρούτσικου τα ανέτρεψε όλα, με την Κατερίνα Καινούργιου να τους διακόπτει και να προχωρά σε διαφημίσεις για να καθησυχάσει τα πράγματα.

Η έντονη αντιπαράθεση του Ανδρέα Μικρούτσικου και του Γιάννη Κάρκα

«Εγώ σου είπα μια σκέψη. Είπα ότι το τεκμήριο δεν θα γίνεται και άλλοθι. Δηλαδή το τεκμήριο της αθωότητας δεν θα με κάνει εμένα να βλέπω αθώο τον φονιά του παιδιού», είπε ο Ανδρέας Μικρούτσικος και συνέχισε «Θέλει προσοχή, αγαπώ αυτόν, αγαπώ τον άλλο» με τον Γιώργο Καρκά να απαντά: «Από εσάς θέλει προσοχή, στις τηλεοράσεις, όχι από εμένα!».

Οι δηλώσεις του Γιώργου Κάρκα για τον Σάκη Ρουβά και τον Δημήτρη Λιγνάδη

Στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα μίλησε ο Γιώργος Καρκάς το πρωί της Τρίτης 15/2. Ο ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά για τον Δημήτρη Λιγνάδη που έχουν προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων.

O ίδιος συγκεκριμένα χαρακτήρισε τις δηλώσεις αυτές ως τις μόνες νόμιμες ενώ μάλιστα τόνισε πως ένας άνθρωπος που είναι βιαστής, δεν είναι βιαστής όλο το 24ωρο.

«Οι δηλώσεις του Σάκη Ρουβά για τον Δημήτρη Λιγνάδη ήταν από τις λίγες νόμιμες. Στην τηλεόραση, το μόνο που μπορείς να υποστηρίξεις είναι την αθωότητα κάποιου αν την πιστεύεις. Την ενοχή κάποιου πριν από τη δίκη στην τηλεόραση όταν δηλώνει ότι είναι αθώος, δεν έχεις το δικαίωμα από τον νόμο να την υποστηρίζεις, είναι προσβολή του τεκμηρίου αθωότητας. Είναι η μόνη νόμιμη δήλωση.

Αν δεν πει κάποιος ότι τον βίασε ή “να καεί στην κόλαση” αμέσως θεωρείται ότι τον ξεπλένει. Ε δεν είναι κάποιος βιαστής 24 ώρες το 24ωρο, θα πίνει και έναν καφέ ήρεμα με κάποιον φίλο του χωρίς να βιάζει, τρεις ώρες τη μέρα. Αυτός ο φίλος θα πει τις καλές στιγμές που είχε μαζί του» ανέφερε ο Γιώργος Καρκάς.