Εξελίξεις στην υπόθεση του Μάνου Παπαγιάννη - Και δεύτερη καταγγελία από γνωστή ηθοποιό

Θα καταθέσει κατά του στο δικαστήριο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Εξελίξεις στην υπόθεση του Μάνου Παπαγιάννη - Και δεύτερη καταγγελία από γνωστή ηθοποιό

Μία νέα τροπή φαίνεται πως παίρνει η υπόθεση του Μάνου Παπαγιάννη και της Σοφίας Παυλίδου καθώς σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το Πρωινό, υπάρχει μία ακόμα γνωστή ηθοποιός η οποία έχει καταγγείλει τον συνάδελφό της για βιαιοπραγία.

Όπως εξήγησε η Κέλλυ Χεινοπώρου στο Πρωινό, η συγκεκριμένη ηθοποιός είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Μάνο Παπαγιάννη και είχε καταγγείλει επίθεση. Εντύπωση προκαλεί μάλιστα το γεγονός ότι η εν λόγω κυρία συμμετείχε και στην επίμαχη παράσταση «Πετάει πετάει» όπου έλαβε χώρα το περιστατικό με τη Σοφία Παυλίδου.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η δημοσιογράφος στο Πρωινό, ο Μάνος Παπαγιάννης αναμένεται να συμφωνήσει για συνεκδίκαση της υπόθεσης, κάτι που σημαίνει πως και οι δύο ηθοποιοί θα βρεθούν στο σκαμνί την ίδια μέρα. Από τη μεριά της, η Σοφία Παυλίδου (δείτε εδώ την επίσημη ανακοίνωση του δικηγόρου της) έχει ήδη κάνει αίτημα για συνεκδίκαση και έχει γίνει αποδεκτό.

Μάρτυρας υπεράσπισης στην δίκη Παυλίδου και Παπαγιάννη η Κόνι Μεταξά

Για σωματική βλάβη έχει μήνυση η Σοφία Παυλίδου τον Μάνο Παπαγιάννη, ο οποίος έχει επίσης προχωρήσει σε μήνυση κατά της ηθοποιού, η οποία πρόκειται να εκδικαστεί σε μερικές μέρες.

Η Κόνι Μεταξά, που συμπρωταγωνιστούμε με την Σοφία Παυλίδου και τον Μάνο Παπαγιάννη στην παράσταση “Πετάει – πετάει” όπου σημειώθηκε το περιστατικό, αποφάσισε να πάρει ξεκάθαρη θέση υπέρ της Σοφίας Παυλίδου. Η ίδια συγκεκριμένα μίλησε στην κάμερα της εκπομπής Super Κατερίνα και αποκάλυψε πως θα είναι μάρτυρας υπεράσπισης στην δίκη με τον Μάνο Παπαγιάννη.

«Θα είμαι μάρτυρας. Τα έχουν συζητήσει οι δικηγόροι μας μεταξύ τους και εγώ με τη Σοφία οπότε δε χρειάζεται να συζητήσουμε κάτι. Θα πάω στο δικαστήριο και θα συζητήσουμε όλα» ανέφερε η Κόνι Μεταξά.