Αμηχανία για Λιάγκα και Σκορδά στον αέρα του Πρωινού - "Εσείς γιατί χωρίσατε;"

Η ερώτηση της καλεσμένης προς τους παρουσιαστές

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Αμηχανία για Λιάγκα και Σκορδά στον αέρα του Πρωινού -

Η γνωστή ηθοποιός Δήμητρα Παπαδήμα φιλοξενήθηκε στο πλατό της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα, στο Πρωινό, το πρωί της Τετάρτης 16/2. Μίλησε για την ζωή της τον τελευταίο καιρό, τη δουλειά της μιας και έχουμε να την δούμε καιρό στην τηλεόραση, αλλά και για τον γάμο της με τον συνοδοιπόρο της στη ζωή Γιάννη Μποσταντζόγλου.

Πρόσφατα σε συνέντευξη της μάλιστα είχε αναφέρει πως έχει δεχτεί παρενόχληση στον εργασιακό της χώρο και παρενέβη ο σύζυγος της για να το λύσει.

Ωστόσο οταν η κουβέντα ήρθε σε προσωπικά ζητήματα, ο παρουσιαστής ρώτησε την ηθοποιό για ποιον λόγο είχε χωρίσει από τον σύζυγό της, Γιάννη Μποσταντζόγλου. Τότε ακολούθησε ένας απολαυστικός διάλογος μεταξύ τους.

Η ερωτήσεις της Δήμητρας Παπαδήμα στον Λιάγκα και τη Σκορδά

Δήμητρα Παπαδήμα: Εσείς γιατί χωρίσατε ρε παιδιά;

Γιώργος Λιάγκας: Εμείς χωρίσαμε και ζούμε σε διαφορετικά σπίτια. Δεν ζούμε στο ίδιο σπίτι.

Φαίη Σκορδά: Και θα συνεχίσουμε να ζούμε σε άλλα σπίτια

Δήμητρα Παπαδήμα: Κακώς! Σας βλέπω πολύ ταιριαστούς

Γιώργος Λιάγκας: Στην εκπομπή, όχι στη ζωή! Στη ζωή γι’ αυτό χωρίσαμε.

Δήμητρα Παπαδήμα: Ωχ, ωχ!

Φαίη Σκορδά: "Όταν χωρίσαμε δεν ήταν εύκολο..."

Μετά την συγκλονιστική εξομολόγηση που έκανε η Φαίη Σκορδά το βράδυ της Τρίτης 28/9 στο πλατό του Γρηγόρη Αρναούτογλου και αναφέρθηκε τόσο στο διαζύγιό της με τον Γιώργο Λιάγκα, όσο και στην επιστροφή αυτού στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, Πρωινό.

«Ήταν επιλογή μου να έρθει ο Γιώργος. Μέσα από συζητήσεις ήρθε το όνομα και το πρότεινα εγώ. Σε ότι αφορά στα παιδιά χρειάζεται μεγάλη προσοχή. Έκανα ένα εκατομμύριο σενάρια. Όταν χωρίσαμε υπήρχε μια ένταση, δεν ήταν εύκολο, απλώς για εμάς, αυτό που είπαμε είναι ότι προτεραιότητα είναι τα παιδιά μας και ισχύει. Ο Γιώργος το είπε στα παιδιά ότι θα ήμαστε στην εκπομπή μαζί. Ο μεγάλος, ο Γιάννης, χάρηκε πάρα πολύ γιατί το είχε ζήσει μαζί μας στα γυρίσματα, ο μικρός αντίθετα είπε “θα μαλώσετε, θα σκοτωθείτε, θα σας διώξουν και δεν θα έχουμε λεφτά να φάμε”»