"Αν το θεωρείς λάθος...": Αρπάχτηκαν on air Καινούργιου και Καλίδης

Τι συνέβη κατά τη διάρκεια της εκπομπής

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor

Καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου ήταν το πρωί της Τετάρτης 16/2 ο Πάνος Καλίδης, ο οποίος συνέπεσε με τον δεύτερο καλεσμένο στη "Super Κατερίνα" Νίκο Χορταρέα! Ο γνωστός αστρολόγος πήρε την απόφαση 4 χρόνια μετά από την αποχή του να "πετάξει τα ράσα" και να επιστρέψει στα εγκόσμια με νέα εκπομπή.

Από ότι φαίνεται ο Πάνος Καλίδης δεν είναι και μεγάλος φαν του αστρολόγου, καθώς κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας του με την παρουσιάστρια μέσω Skype, ο τραγουδιστής έκανε ένα σχόλιο που δεν άρεσε στην Κατερίνα Καινούργιου και απάντησε αρκετά εκνευρισμένη.

Η παρατήρηση της Κατερίνας Καινούργιου στον Πάνο Καλίδη

«Παιδιά, σας παρακαλώ! Αν διαφωνείτε, επειδή είναι καλεσμένος, θέλω να σεβαστούμε τον καλεσμένο. Αν το θεωρείς λάθος, μπορείς μετά έξω να το σχολιάσεις, αλλά επειδή είναι καλεσμένος μου, θέλω να τον σεβαστώ. Και εγώ μπορεί να διαφωνώ με κάποια πράγματα, οφείλω όμως αυτή τη στιγμή να τον σεβαστώ», είπε η Κατερίνα Καινούργιου στον Πάνο Καλίδη με εκείνον να λέει: «Κι εγώ οφείλω να το πω!».

Το σχόλιο της Κατερίνας Καινούργιου για τα ορμονικά της

Σχόλιο έκανε κατά τη διάρκεια της εκπομπής της, το πρωί της Τετάρτης 16/2, η Κατερίνα Καινούργιου. Τα ορμονικά της έχουν χτυπήσει κόκκινο και συχνά κάνει σχόλια γι΄αυτά καθώς πρόσφατα τελείωσε και με τη διαδικασία της κρυοσυντήρησης ωαρίων.

Ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, στον αέρα της εκπομπής, σχετικά με τα προσωπικά της ανέφερε πως εκείνη δεν γιορτάζει αυτή την ημέρα φέτος, αλλά χαίρεται για τα υπόλοιπα ζευγάρια. Σήμερα 16/2 όμως, η παρουσιάστρια εκεί που κρύωνε έσκασε από τη ζέστη, κάτι που την παραξένεψε και άρχισε να αναρωτιέται αν της πέρασαν τα ορμονικά της και έγινε καλά.

«Θα σας πω κάτι και δεν θα το πιστέψετε. Έσκασα, εκεί που κρύωνα. Έχει όντως ζέστη; Δεν το πιστεύω! Πάει, μου πέρασαν τα ορμονικά μου; Έγινα καλά; Έχει υγρασία γιατί έχει νοτιά, να μην κάνεις τα μαλλιά σου ίσια», είπε μεταξύ άλλων η Κατερίνα Καινούργιου στον αέρα της εκπομπής της και σηκώθηκε.