Πάνος Καλίδης: Έκανε αισθητική επέμβαση και το αποκάλυψε στον αέρα του Super Κατερίνα

Τον ''έδωσε'' στεγνά ο Ανδρέας Μικρούτσικος

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Πάνος Καλίδης: Έκανε αισθητική επέμβαση και το αποκάλυψε στον αέρα του Super Κατερίνα

Ο Πάνος Καλίδης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Super Κατερίνα, το πρωί της Τετάρτης 16/2 και μίλησε για όλους και για όλα. Ο αγαπημένος τραγουδιστής με αφορμή τη συμμετοχή του στο περσινό Survivor, στο οποίο ήταν συμπαίκτης με την Κάτια Ταραμπάνκο, επιβεβαίωσε την κλοπή του ρυζιού από την παίκτρια, η οποία ακόμα αρνείται τις κατηγορίες.

Ο ίδιος μίλησε ακόμα και για τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια και τις εμφανίσεις τις οποίες ετοιμάζει, όταν ο Ανδρέας Μικρούτσικος έκανε την αποκάλυψη για την αισθητική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη ο τραγουδιστής, δίνοντας λύση στο μυστήριο της εμφάνισης του τραγουδιστή με γυαλιά ηλίου.

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος αποκάλυψε την αισθητική επέμβαση στην οποία υπεβλήθη ο Πάνος Καλίδης

«Ετοιμάζεις και τα μάτια σου», είπε χαρακτηριστικά ο Ανδρέας Μικρούτσικος για τις επικείμενες εμφανίσεις του Πάνου Καλίδη στην Αυστραλία.

«Έχω κάνει μια μικρή επέμβαση στα βλέφαρα», είπε στην Κατερίνα Καινούργιου ο τραγουδιστής.

Η παρατήρηση της Κατερίνας Καινούργιου στον τραγουδιστή

Καλεσμένος στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου ήταν το πρωί της Τετάρτης 16/2 ο Πάνος Καλίδης, ο οποίος συνέπεσε με τον δεύτερο καλεσμένο στη "Super Κατερίνα" Νίκο Χορταρέα! Ο γνωστός αστρολόγος πήρε την απόφαση 4 χρόνια μετά από την αποχή του να "πετάξει τα ράσα" και να επιστρέψει στα εγκόσμια με νέα εκπομπή.

Από ότι φαίνεται ο Πάνος Καλίδης δεν είναι και μεγάλος φαν του αστρολόγου, καθώς κατά τη διάρκεια της επικοινωνίας του με την παρουσιάστρια μέσω Skype, ο τραγουδιστής έκανε ένα σχόλιο που δεν άρεσε στην Κατερίνα Καινούργιου και απάντησε αρκετά εκνευρισμένη.

«Παιδιά, σας παρακαλώ! Αν διαφωνείτε, επειδή είναι καλεσμένος, θέλω να σεβαστούμε τον καλεσμένο. Αν το θεωρείς λάθος, μπορείς μετά έξω να το σχολιάσεις, αλλά επειδή είναι καλεσμένος μου, θέλω να τον σεβαστώ. Και εγώ μπορεί να διαφωνώ με κάποια πράγματα, οφείλω όμως αυτή τη στιγμή να τον σεβαστώ», είπε η Κατερίνα Καινούργιου στον Πάνο Καλίδη με εκείνον να λέει: «Κι εγώ οφείλω να το πω!».