Ραγίζει καρδιές ο Λάκης Λαζόπουλος: "Δεν της έδωσα τον έρωτα που περίμενε..."

Η συγκινητική εξομολόγηση για την γυναίκα του

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Ραγίζει καρδιές ο  Λάκης Λαζόπουλος:

Φιλοξενούμενος στην Αννίτα Πάνια και την εκπομπή "Ανοιχτά" πρόκειται να είναι την Πέμπτη 17/2 ο Λάκης Λαζόπουλος. Ο ηθοποιός που πλέον έχει επιλέξει να απέχει από την τηλεόραση, μίλησε στην Αννίτα Πάνια με μια εξομολογητική διάθεση που σπάνια διαθέτει καθώς επιλέγει κάποια πράγματα να τα κρατάει για εκείνον.

Πρόσφατα μάλιστα βρέθηκε στο προσκήνιο, μετά την αποκάλυψη της σχέσης Μπισμπίκη - Βανδή, καθώς φαίνεται πως έιναι το άτομο που έφερε κοντά το ζευγάρι.

Στην εξομολόγησή του, αναφέρεται στην αγαπημένη σύζυγό του, Τασούλα που δεν είναι πια κοντά του στη ζωή, μιλώντας για το πως έζησαν μαζί όλα αυτά τα χρόνια της κοινής τους πορείας. Απόσπασμα από την συνέντευξη προβλήθηκε το πρωί της Τετάρτης 16/2 στο "Ποιος είναι Πρωινιάτικα".

Συγκινεί ο Λάκης Λαζόπουλος για τη γυναίκα του που έχει φύγει από τη ζωή.

«Με την Τασούλα δεν ανταλλάξαμε όλα αυτά τα χρόνια ούτε μια βαριά κουβέντα ο ένας για τον άλλον, αυτό για μένα είναι πολύ σημαντικό. Κατά περιόδους απομακρυνόμουν, ξαναπήγαινα, επέστρεφα. Δεν χωρίσαμε ποτέ. Περάσαμε όλες τις δυσκολίες που περνάει ένα ζευγάρι αλλά με την κατανόηση ότι δε μπορώ να βρω έναν άλλο άνθρωπο που να με έχει αγαπήσει χωρίς να είμαι τίποτα.

Νομίζω ότι αυτά που είχα που είχα και μπορούσα να δώσω, και παραπάνω από αυτά που μπορούσα της τα έδωσα. Δεν έδωσα όμως αυτό τον έρωτα που περίμενε παραπάνω από εμένα. Το όνειρό της, όπως το είχε φανταστεί, σίγουρα δεν της το έδωσα εγώ» λέει ο ηθοποιός στο απόσπασμα που προβλήθηκε σήμερα το πρωί μέσα από την εκπομπή “Ποιος είναι πρωινιάτικα”.

Ο Λάκης Λαζόπουλος αναφέρθηκε και στα γράμματα που του έγραφε όλα αυτά τα χρόνια η σύζυγός του Τασούλα τα οποία διάβασε μετά τον θάνατό της.

«Κάποια στιγμή, παίρνει η γραμματέας μου και μου λέει “βρήκα κάτι γράμματα που σου έχει γράψει”. Κούτες ολόκληρες. Έγραφε τα γράμματα αυτά ξέροντας ότι θα φύγει πριν από εμένα από το 1978-79. Είναι γράμματα που τα γράφει από την ώρα που με γνωρίζει.. Μέσα από αυτά βλέπω όλον τον χαρακτήρα που πιέζεται όλα αυτά τα χρόνια για να μη με εμποδίσει εμένα να κάνω αυτό που είναι να κάνω αλλά παράλληλα να μου πει όλα αυτά που αισθανόταν» λέει ο Λάκης Λαζόπουλος.

«Λύγισε» ο Λάκης Λαζόπουλος για το θάνατο της συζύγου του

Ο Λάκης Λαζόπουλος δάκρυσε μπροστά στις κάμερες όταν μίλησε για το βιβλίο που έγραψε μετά το θάνατο της συζύγου του, Τασούλας. «Λύγισε» την ώρα της συνέντευξης στην εκπομπή Πρωινό.

«Είναι η πρώτη φορά που καταγράφω δικά μου συναισθήματα και σκέψεις. Συνήθως δεν γράφω, δεν μου αρέσει. Σα να έγινε ο τρόπος να πάω να ξεθάψω πράγματα, γιατί ήθελα να τα ξαναζήσω», είπε αρχικά και τα μάτια του βούρκωσαν με αποτέλεσμα να δυσκολεύεται να βγάλει λέξη.

«Ψάχνω τις λέξεις, κάπου εδώ γύρω είναι πεταμένες και δεν τις βρίσκω. Δεν ξαναζείς κάτι. Είπα ας κάνω μια ζωή νοητή που ο ένας δεν υπάρχει κι ο άλλος υπάρχει», είπε στη συνέχεια.