Σασμός: Ο σκηνοθέτης της σειράς του ALPHA απάντησε ανοιχτά για το αν θα υπάρξει δεύτερη σεζόν

Το αποκάλυψε στην κάμερα του ALPHA

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Σασμός: Ο σκηνοθέτης της σειράς του ALPHA απάντησε ανοιχτά για το αν θα υπάρξει δεύτερη σεζόν

Στα γυρίσματα του βίντεο κλιπ του νέου τραγουδιού “Φως” της σειράς “Σασμός” βρέθηκε η κάμερα της εκπομπής “Super Κατερίνα”. Εκεί, οι συντελεστές του τραγουδιού μίλησαν στην κάμερα ενώ μάλιστα ο σκηνοθέτης της σειράς αποκάλυψε αν τελικά θα συνεχιστεί και του χρόνου ή όχι. -διαβάστε εδώ και ένα αποκλειστικό ρεπορτάζ για τις εξελίξεις-.

Οι αποκαλύψεις του σκηνοθέτη για τον Σασμό

Σύμφωνα με τον Κώστα Κωστόπουλο λοιπόν, το τηλεοπτικό κοινό θα παρακολουθήσει και δεύτερο κύκλο.

«Είναι το πρώτο βίντεο κλιπ για τον “Σασμό”, θα ακολουθήσουν κι άλλα. Το κανάλι μας είπε επίσημα πως θα συνεχιστεί ο “Σασμός” και την επόμενη σεζόν και αυτή τη στιγμή η παραγωγή βρίσκεται σε κατάλληλες συνεννοήσεις με τους υπόλοιπους συντελεστές για να δούμε πως θα συνεχιστεί.

Όχι απλά αλλά πως θα υπάρχουν όλοι οι συντελεστές, καινούργιοι συντελεστές και να υπάρχει τέτοιο ενδιαφέρον στην ιστορία που να το κάνει ακόμα πιο συγκλονιστικό», είπε χαρακτηριστικά ο σκηνοθέτης.

Τι θα δούμε σήμερα (16/2) στον Σασμό - Επεισόδιο 93

Καταιγιστικές αναμένεται να είναι οι εξελίξεις στο σημερινό (16/2) επεισόδιο της επιτυχημένης σειράς του ALPHA, Σασμός, μιας και ο Αστέρης θα βρεθεί σε μία συμπλοκή στη φυλακή, θέτοντας σε κίνδυνο την ζωή του, και σαν να μην έφταναν όλα αυτά σε λίγο καιρό θα μάθει ότι η Αργυρώ προχώρησε τη ζωή της με κάποιον άλλον.

Κινδυνεύει ο Αστέρης στη φυλακή; Καθώς η ένταση ανεβαίνει μετά τον θάνατο του Σερραίου, ο Καραπάνος προσπαθεί να προειδοποιήσει τον Αστέρη. Η μάνα του θα τον επισκεφτεί για πρώτη φορά στη φυλακή και η συνάντηση τους θα την κλονίσει. Ο Νικηφόρος έχει υποψίες ότι κάποιος τον παρακολουθεί, ενώ η Βασιλική που έχει ανασφάλειες για τη νέα της δουλειά βρίσκει καταφύγιο στην αγκαλιά του Μαθιού. Η Στέλλα μετά από μια κουραστική μέρα στη δουλειά θα δεχτεί μία απρόσμενη επίσκεψη…