Μένιος Φουρθιώτης: Καταγγέλλει πρόσωπο που εργάζεται στην Εισαγγελία Εκτέλεσης Ποινών για ξυλοδαρμό!

Τι συνέβη μετά τη σύλληψη του

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Μένιος Φουρθιώτης: Καταγγέλλει πρόσωπο που εργάζεται στην Εισαγγελία Εκτέλεσης Ποινών για ξυλοδαρμό!

Ο Μένιος Φουρθιώτης συνελήφθη το μεσημέρι της Τρίτης 15/2 με την κατηγορία της παραβίασης των περιοριστικών όρων που του είχαν επιβληθεί για την αποφυλάκισή του τον περασμένο Οκτώβριο.

Ο ίδιος εμφανίστηκε αυτοβούλως στην Εισαγγελία, καθώς ήξερε πως έχει παραβιάσει ουκ ολίγες φορές, τους περιοριστικούς όρους που του είχαν επιβληθεί, και κατά συνέπεια εκδίδεται βούλευμα, για την εκ νέου προφυλάκισή του.

Ωστόσο, ο πρώην παρουσιαστής υποστήριξε, πως αυτό συνέβαινε λόγω κινητικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει, εκδοχή που δεν μπόρεσε να τον γλιτώσει από την προφυλάκιση. Σε χθεσινή του ανακοίνωση όμως ο Μένιος Φουρθιώτης, υποστήριξε πως θα περνούσε το βράδυ της Τρίτης στο ΚΑΤ, καθώς ξυλοκοπήθηκε από πρόσωπο που εργάζεται στην Εισαγγελία Εκτέλεσης Ποινών.

Η ανακοίνωση του Μένιου Φουρθιώτη

«Νοσηλεύομαι στην Ορθοπαιδική κλινική του ΚΑΤ έπειτα από χτύπημα που δέχθηκα από πρόσωπο που εργάζεται στην Εισαγγελία Εκτέλεσης Ποινών. Από το χτύπημα έσπασε ο ένας από τους τρεις κοχλίες του αριστερού ισχυου. Όσον αφορά το θέμα της σύλληψής μου, έχω παραδώσει στην εισαγγελία όλα τα ιατρικά έγγραφα από το ΚΑΤ και της Κεντρικής Κλινικής Αθηνών όπως και του νοσοκομείου φυλακών Κορυδαλλού που αποδεικνύουν ότι χρήζω 24ωρης παρακολούθησης.

Δυστυχώς αγνοήθηκε αυτό και έτσι η ζωή μου τέθηκε σε κίνδυνο. Μάλιστα διατάχθηκε προφυλάκιση σε κέντρο κράτησης από το οποίο δεν υπάρχει πρόσβαση για τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζω. Προσφεύγω αύριο πρωί στην εισαγγελία του Αρείου Πάγου και καταθέτω μήνυση κατά παντός υπευθύνου για το ατύχημα που έχω υποστεί. Οτιδήποτε μου συμβεί την ευθύνη έχει η εισαγγελέας εκτέλεσης ποινών».

Μεταφέρεται σε άλλες φυλακές

Αν και ο αρχικός προγραμματισμός ήταν να μεταφερθεί στις φυλακές Κορυδαλλού, τελικά αποφασίστηκε -για λόγους ασφαλείας- να προφυλακιστεί στις φυλακές Ναυπλίου.

Υπενθυμίζεται ότι ο Μένιος Φουρθιώτης που βρίσκεται αντιμέτωπος με σωρεία κακουργηματικών πράξεων μετά τις «σκηνοθετημένες» επιθέσεις στο σπίτι του, είχε αποφυλακιστεί μετά από 5 μήνες κράτησης τον περασμένο Οκτώβριο.