"Έχω αποφασίσει να..." - Ο Μάνος Παπαγιάννης "σπάει" τη σιωπή του για την υπόθεση Παυλίδου

Τί ανέφερε μετά τις εξελίξεις της δίκης

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor

Το πρωί της Πέμπτης 17/2 στο Happy Day, "έσπασε" επιτέλους τη σιωπή του ο Μάνος Παπαγιάννης, και τοποθετήθηκε την υπόθεση με τη Σοφία Παυλίδου, η οποία έχει οδηγηθεί στα δικαστήρια. Η τοποθέτηση του επί του θέματος ήρθε λίγο αργότερα από το βίντεο της Σοφίας Παύλιδου, στο οποίο η ηθοποιός μίλησε για το τι συνέβη, και ξεκαθάρισε τα πράγματα.

Όλα ξεκίνησαν το 2018 όταν ο Μάνος Παπαγιάννης και η Σοφία Παυλίδου πρωταγωνιστούσαν στη θεατρική παράσταση «Πετάει – πετάει» στο θέατρο “Χυτήριο”. Η ηθοποιός μήνυσε αρχικά τον Μάνο Παπαγιάννη για σωματική βλάβη, ενώ δυο μήνες μετά ο ηθοποιός μήνυσε με την σειρά του την ίδια επίσης για σωματική βλάβη.

Τι ανέφερε ο Μάνος Παπαγιάννης για την υπόθεση

Όπως ανέφερε ο ηθοποιός, δε θέλει να σχολιάσει το παραμικρό και περιμένει να κριθεί από τη Δικαιοσύνη.

"Ως προς το περιστατικό που φέρεται να έλαβε χώρα το έτος του 2018 στο θέατρο “ΧΥΤΗΡΙΟ” με εμπλεκόμενα μέρη εμένα τον ίδιο και τη συνάδελφό μου, Σοφία Παυλίδου σας δηλώνω ότι έχω ήδη από ετών προσφύγει στη δικαιοσύνη αρνούμενος συλλήβδην το περιεχόμενο της μηνύσεως της ως άνω ηθοποιού εναντίον μου και έτι δε περαιτέρω την έχω μηνύσει για τα ποινικά αδικήματα της ψευδούς καταμηνύσεως και της συκοφαντικής δυσφημήσεως.

Εναντίον μου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τα ποινικά αδικήματα της απλής σωματικής βλάβης, απειλής και εξύβρισης. Η υπόθεσή μας ήδη εκκρεμεί Ενώπιον της Δικαιοσύνης. Με σεβασμό περιμένω να κριθώ από τον φυσικό μου δικαστή. Έχω αποφασίσει να απέχω από οποιαδήποτε τοποθέτηση ή σχολιασμό σχετικά με την επίδικη υπόθεση αφήνοντας τη Δικαιοσύνη να κάνει το έργο της ανεπηρέαστη" αναφέρει η δήλωση του Μάνου Παπαγιάννη.

Θυμίζουμε πως όλα ξεκίνησαν το 2018 όταν ο Μάνος Παπαγιάννης και η Σοφία Παυλίδου πρωταγωνιστούσαν στη θεατρική παράσταση «Πετάει – πετάει» στο θέατρο “Χυτήριο”. Η ηθοποιός μήνυσε αρχικά τον Μάνο Παπαγιάννη για σωματική βλάβη, ενώ δυο μήνες μετά ο ηθοποιός μήνυσε με την σειρά του την ίδια επίσης για σωματική βλάβη.

Στο πλευρό της Σοφίας Παυλίδου και ο Σωτήρης Καλυβάτσης

Στην επιφάνεια ήρθε η καταγγελία της Σοφίας Παυλίδου για τον Μάνο Παπαγιάννη καθώς τους επόμενους μήνες οι δυο τους θα λύσουν τις διαφορές τους στις δικαστικές αίθουσες. Μάλιστα, η εκπομπή «Πρωινό» παρουσίασε όλα τα νεότερα αναφορικά με την συγκεκριμένη υπόθεση.

Μάλιστα, ο Γρηγόρης Μπάκας συνάντησε τον Σωτήρη Καλυβάτση ο οποίος βρίσκεται στο πλευρό της Σοφίας Παυλίδου ως μάρτυρας υπεράσπισης. Να τονίσουμε, πως ο γνωστός ηθοποιός ήταν επίσης στην θεατρική παράσταση κατά την οποία η Σοφία Παυλίδου κατήγγειλε τον για ξυλοδαρμό στο καμαρίνι.