Κούκλος και επιχειρηματίας - Αυτός είναι ο σύζυγος της εγκυμονούσας Μαντώ Γαστεράτου

Είναι μαζί από το 2016 και έχουν ήδη ένα παιδάκι

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κούκλος και επιχειρηματίας - Αυτός είναι ο σύζυγος της εγκυμονούσας Μαντώ Γαστεράτου

Την πιο χαρούμενη περίοδο της ζωής της βιώνει η Μαντώ Γαστεράτου, καθώς είναι έγκυος στο δεύτερο παιδί. Η παρουσιάστρια βιώνει την απόλυτη ευτυχία, έχοντας στο πλευρό της τον γιο της και τον σύζυγό της, Νίκο Ισηγόνη.

Το ζευγάρι είναι παντρεμένο από το 2018 και είναι από τα πιο αγαπημένα και ερωτευμένα της ελληνικής σόου μπιζ. Μπορεί η Μαντώ Γαστεράτου να προσπαθεί να κρατήσει την προσωπική της ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο μας τον έχει συστήσει σε αρκετές φωτογραφίες.

Ποιος είναι ο Νίκος Ισηγόνης, ο σύζυγος της Μαντώς Γαστεράτου

Ο Νίκος Ισηγόνης έχει οικογενειακή επιχείρηση στο χώρο της εστίασης κ δραστηριοποιείται σε όλην την Ελλάδα. Είναι ζυγός στο ζώδιο κι έχει γενέθλια τον Οκτώβριο. Έχει 2 αδελφές.

Στις 22 Σεπτεμβρίου 2018 παντρεύτηκε τη Μαντώ Γαστεράτου. Η σχέση τους ξεκίνησε στις αρχές του 2016. Στις 6 Ιανουαρίου 2020 γεννήθηκε το πρώτο τους παιδί, ο Γιώργος. Ο Νίκοσ Ισηγόνης μένει με τη Μαντώ Γαστεράτου και τον γιο τους στα Βόρεια Προάστια. Έχει σπουδάσει Οικονομικά στο Πανεπιστήμιο Αιγαίου.

Αυτή είναι η γνωστή παρουσιάστρια που θα βαφτίσει το μωρό της

Η Μαντώ Γαστεράτου ανακοίνωσε, ανήμερα του Αγίου Βαλεντίνου, τη δεύτερη εγκυμοσύνη της. Η παρουσιάστρια πλέει σε πελάγη ευτυχίας καθώς σε λίγο καιρό πρόκειται να φέρει στον κόσμο το δεύτερο καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της Νίκο Ισηγόνη.

Στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, Love It, το πρωί της Τρίτης 15/2, αποκαλύφθηκε, μάλιστα, η παρουσιάστρια που θα βαφτίσει το παιδί της. Ο λόγος για την Ζωή Κρονάκη, που έχει αναλάβει την εκπομπή «Μαμά - δες» και φιλοξενεί πολλούς διάσημους γονείς. Μαντώ και Ζωή είναι δύο πολύ καλές φίλες και συνεργάτιδες.