Σασμός: «Θα αποχωρήσουν ένας ίσως και δυο βασικοί πρωταγωνιστές»

Καταιγιστικές οι εξελίξεις στην σειρά του ALPHA

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Σασμός: «Θα αποχωρήσουν ένας ίσως και δυο βασικοί πρωταγωνιστές»

Οι εξελίξεις στην σειρά «Σασμός» φαίνεται να μην έχουν τέλος με αποτέλεσμα να έχει κεντρίσει για τα καλά το ενδιαφέρον των τηλεθεατών καθώς ακόμη και τα νούμερα τηλεθέασης που σημειώνει είναι αρκετά ικανοποιητικά.

Μάλιστα, το πρωί της Πέμπτης 17/02 καλεσμένος βρέθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ο Σπύρος Πετρουλάκης ο οποίος έκανε μια αποκάλυψη on air.

Ο γνωστός συγγραφέας προχώρησε και σε μια αποκάλυψη που δεν περιμέναμε. Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είναι ένα καθημερινό σίριαλ, το οποίο δείχνει εβδομαδιαίο με ένα δυνατό team το οποίο δουλεύει σαν καλοκουρδισμένη μηχανή.

Θα έχουμε αποχώρηση πρωταγωνιστή που δεν περιμένουμε. Ένας ή ίσως και δυο πρωταγωνιστικοί ρόλοι δεν θα υπάρχουν πια. Έχουν γίνει συζητήσεις και συμφωνίες αλλά ακόμη δεν μπορώ να πω περισσότερα».

Οι δηλώσεις του Σπύρου Πετρουλάκη για τον Σασμό

Η Αργυρώ πάει να σκοτώσει τον Αστέρη - Ένα βήμα πριν το «τέλος»

Μη χάσετε το νέο τεύχος Tivi Σίριαλ που κυκλοφορεί αυτή την Πέμπτη (17/2) και κάθε Πέμπτη!

Στον Σασμό, το μυαλό της Αργυρώς δεν αντέχει να χωρέσει ότι ήταν ερωτευμένη με τον δολοφόνο του αδελφού της. Αυτό που σκέφτεται μόνο είναι ότι θέλει το κακό του, θέλει να πεθάνει στη φυλακή ή καλύτερα θέλει να τον δει νεκρό. Κι αυτό προσπαθεί να κάνει, να τον σκοτώσει...

Από τη Μαρία Μεταξητινού

Ο Αστέρης έχει παραιτηθεί απ’ όλα. Δεν τρώει, δεν πίνει, δεν θέλει να ζήσει (δείτε εδώ πώς σχολίασε το Twitter την άγρια επίθεση στη φυλακή). Οσο οι μέρες περνάνε, τόσο πιο πολύ βυθίζεται στη μελαγχολία, χωρίς να φαίνεται ότι υπάρχει κανείς που να μπορεί να τον βοηθήσει. Ο,τι και να του λένε, όσο και να προσπαθούν να τον συνεφέρουν, ο Αστέρης ζει στον δικό του κόσμο, στη θλίψη και στις ενοχές του.

Την ίδια στιγμή η Αργυρώ πνίγεται από τα αναπάντητα ερωτήματα για τον χαμό του αδελφού της. Και ξαφνικά από το μυαλό της περνά μια τρελή σκέψη, να πάει να βρει τον Αστέρη στη φυλακή και να τελειώνε,ι παίρνοντας η ίδια εκδίκηση για τον θάνατο του αδελφού της. Η Αργυρώ είναι αποφασισμένη να συναντήσει τον Αστέρη στη φυλακή και μάλιστα αναγκάζεται να ζητήσει βοήθεια από τη Στέλλα:

«Θέλω να τον δω, σε παρακαλώ, μόνο εσύ μπορείς να με βοηθήσεις», την εκλιπαρεί, αλλά η Στέλλα δεν της δίνει καμία ελπίδα: «Ούτε να το σκέφτεσαι. Δεν υπάρχει περίπτωση να σε αφήσω να τον δεις», της ξεκαθαρίζει.
Την ίδια ώρα στις φυλακές, η αντίστροφη μέτρηση μοιάζει να έχει αρχίσει για τον Αστέρη, οποίος έχει γίνει η σκιά του εαυτού του. Λίγο αργότερα δεν μπορεί καν να σηκωθεί και όταν πάει να το τολμήσει, στην κυριολεξία καταρρέει μέσα στο κελί: «Βοήθεια, ο Αστέρης ο Σταματάκης! Φωνάξτε τους φύλακες», φωνάζει έντρομος ο Τόλης όταν τον βρίσκει κάτω χωρίς τις αισθήσεις του.

Σασμός Αργυρώ

Ο Αστέρης σε κακή κατάσταση, χωρίς σχεδόν σφυγμό, μεταφέρεται εσπευσμένα από τη φυλακή στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί του βάζουν ορό και προσπαθούν να τον σώσουν. Μάλιστα η είδηση ότι χαροπαλεύει στο νοσοκομείο, αλλάζει για μια ακόμα φορά τις ισορροπίες στο χωριό καθώς πολλοί που τον κατηγορούσαν, αρχίζουν να τον λυπούνται και να τον βλέπουν με συμπάθεια, ενώ η Καλλιόπη συνειδητοποιεί μια μεγάλη αλήθεια για τον μικρό της γιο: «Δεν είναι φονιάς το παιδί μου, έχει ψυχή μικρού παιδιού», μονολογεί… Και η Μαρίνα, όμως, ανακαλύπτει ότι η παράξενη συμπεριφορά της Αργυρώς σημαίνει πολλά περισσότερα απ’ όσα νόμιζε.