Νίκος Πολυδερόπουλος: «Δεν θα πήγαινα σε reality επιβίωσης»

Όλα όσα ανέφερε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Νίκος Πολυδερόπουλος:  «Δεν θα πήγαινα σε reality επιβίωσης»

Το μεσημέρι της Πέμπτης 17/02 ο Νίκος Πολυδερόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι». Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων για τη σειρά «Μόλις Χθες» στην οποία πρωταγωνιστεί ενώ από την άλλη μίλησε και για το πως είναι πολύ δύσκολα να είσαι σε θέατρο και τηλεόραση ταυτόχρονα.

Με αφορμή τις διακοπές στη Γαύδο που έκανε ο ηθοποιός, ο παρουσιαστής τον ρώτησε αν θα πήγαινε σε reality επιβίωσης, εν προκειμένω στο Survivor, με τον ηθοποιό να είναι κατηγορηματικός.

Οι δηλώσεις του Νίκου Πολυδερόπουλου στο Καλό Μεσημεράκι

Ποιος είναι ο Νίκος Πολυδερόπουλος

Νίκος Πολυδερόπουλος σύντροφος

Γεννήθηκε στις 7 Μαΐου του 1987 στο Κάτω Μαζαράκι Αχαΐας όπου και μεγάλωσε. Από μικρή ηλικία ξεκίνησε να εργάζεται κάνοντας διάφορες δουλειές. Από την ηλικία των 14 ετών διέμενε στην Πάτρα για σπουδές και δουλειά, ενώ μετά την ενηλικίωση του εγκαταστάθηκε στην στην Αθήνα.

Το 2009, και ενώ εργαζόταν σε οικοδομή ως υδραυλικός και λαμαρίνας, ένας φίλος του πρότεινε να πάρει μέρος στην καθημερινή σειρά του ANT1 Λόλα ως βοηθητικός ηθοποιός για δύο επεισόδια. Αυτή ήταν η πρώτη του επαφή με την υποκριτική που τον οδήγησε τελικά στην απόφαση να σπουδάσει ηθοποιός και να ασχοληθεί αποκλειστικά με αυτό.

Παράλληλα με τις σπουδές του ως ηθοποιός εργάστηκε ως μοντέλο και συνεργάστηκε με τους σχεδιαστές Μιχάλη Ασλάνη και Νίκο Αποστολόπουλο.

Η επόμενη του εμφάνιση ως ηθοποιός πραγματοποιήθηκε το 2012 στην κωμική σειρά του Αλέξανδρου Ρήγα Το αμάρτημα της μητρός μου στον ANT1. Λίγο πριν το τέλος του πρώτου κύκλου ανακοίνωσε την αποχώρησή του από τη σειρά εξαιτίας της καθυστέρησης πληρωμών των ηθοποιών, ενώ τελικά δεν πληρώθηκε από τη σειρά λόγω χρεοκοπίας της εταιρίας παραγωγής

Επέστρεψε τηλεοπτικά τη σεζόν 2015-2016 έχοντας έναν από τους πρωταγωνιστικούς ρόλους στο τρίτο κύκλο της καθημερινής σειράς του ANT1 Μπρούσκο. Εκεί υποδύθηκε τον πλούσιο Κρητικό Μύρο Τζουτζουράκη με την παρουσία του στη σειρά να συνεχίζεται και την επόμενη σεζόν στον τέταρτο κύκλο της σειράς.

Ο ρόλος που τον κατέστησε ιδιαίτερα αναγνωρίσιμο στο ευρύ κοινό ήταν αυτός του κατά συρροή δολοφόνου Ορφέα Μακρή στη δραματική σειρά της Βάνα Δημητρίου Το Τατουάζ.

Εκεί από τον Σεπτέμβριο του 2017 μέχρι τον Ιούνιο του 2019 είχε έναν από τους ανδρικούς πρωταγωνιστικούς ρόλους κερδίζοντας θετικές εντυπώσεις για την ερμηνεία του.Μετά την ολοκλήρωση της σειράς και μία σεζόν αποχής, επέστρεψε τηλεοπτικά τη σεζόν 2020-2021 με το ρόλο του επιχειρηματία Φρίξου Πινέλη στο καστ του δεύτερου κύκλου της καθημερινής σειράς του ΣΚΑΪ 8 λέξεις.