Κατερίνα Λιόλιου: Οι πρώτες αναρτήσεις από το πλατό του X Factor

Πιο χαρούμενη από ποτέ!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Κατερίνα Λιόλιου: Οι πρώτες αναρτήσεις από το πλατό του X Factor

Στην τελική ευθεία βρίσκεται το «X-Factor» όπου αναμένεται να κάνει πρεμιέρα μέσα από την τηλεοπτική συχνότητα του MEGA. Να τονίσουμε πως στην κριτική επιτροπή θα είναι ο Χρήστος Μάστορας, Μιχάλης Κουινέλης, Μαρίζα Ρίζου και Στέλιος Ρόκκος.

Από την άλλη, τον παλμό στο backstage θα δίνει η Κατερίνα Λιόλιου και ο Ηλίας Μπόγδανος. Όπως φαίνεται να πρώτα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει για τα καλά. Πιο συγκεκριμένα, η Κατερίνα Λιόλιου δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram τις πρώτες φωτογραφίες από το πλατό του μουσικού ριάλιτι.

Η ανάρτηση της Κατερίνας Λιόλιου

Οι πρώτες δηλώσεις της κριτικής επιτροπής λίγο πριν την μεγάλη πρεμιέρα

Στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» παραχώρησαν δηλώσεις οι κριτές του X-Factor καθώς το μουσικό ριάλιτι είναι στην τελική ευθεία λίγο πριν κάνει την μεγάλη πρεμιέρα. Μεταξύ άλλωn, οι τέσσερις κριτές παραχώρησαν δηλώσεις καθώς όπως ανέφεραν είναι έτοιμοι να βοηθήσουν και να καθοδηγήσουν τους νέους παίκτες.

Ο λόγος για τους, Χρήστο Μάστορα, Μιχάλη Κουινέλη, Μαρίζα Ρίζου και Στέλιο Ρόκκο. Πιο συγκεκριμένα, ο Μιχάλης Κουινέλης ανέφερε: «Ψάχνω μια ωραία φωνή με ωραία παρουσία που να θέλει πολύ να το ζήσει για να φτάσει στο απόλυτο. Ο Στέλιος Ρόκκος είναι εγγύηση, ο Χρήστος Μάστορας είναι ο όμορφος και η Μαρίζα Ρίζου είναι η έκπληξη. Αυστηρός δεν είμαι ποτέ. Προσπαθώ σε κάθε παιδί που έρχεται να του δώσω ό,τι ξέρω».

Από την άλλη, ο Χρήστος Μάστορας ανέφερε χαρακτηριστικά: «Αισθάνομαι τεράστιο ενθουσιασμό. Το έχω αγαπήσει αυτό το project και η ομάδα που έχουμε στήσει είναι υπέροχη. Με τη Μαρίζα και το Μιχάλη γνωρίζομαι καλύτερα. Με το Στέλιο τον είχα δει κάποιες φορές, τώρα έχουμε γίνει φίλοι. Ψάχνω έναν άνθρωπο που θα είναι δουλευταράς»

«Έκανα κέφι και είπα το ναι. Η ποιότητα παραγωγής, οι άνθρωποι και αυτό το κανάλι με οδήγησαν σε αυτή την απόφαση. Ψάχνω ένα μικρό πλανήτη που θα έχει ένα ενδιαφέρον, που θα μπορούσαμε να τον βοηθήσουμε να βρει την καλλιτεχνική του ύπαρξη», είπε η Μαρίζα Ρίζου.