Γιάννης Χριστοδούλου: «Το 2002 έγραψα το σήμα των Ολυμπιακών Αγώνων»

Όλα όσα ανέφερε

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Γιάννης Χριστοδούλου: «Το 2002 έγραψα το σήμα των Ολυμπιακών Αγώνων»

Το απόγευμα της Πέμπτης 17/02 μετά από την Ελένη Καρακάση, ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στούντιο 4». Πιο συγκεκριμένα, ο γνωστός συνθέτης – δημιουργός μίλησε για όλους και για όλα καθώς αποκάλυψε την ηλικία του ενώ από την άλλη αναφέρθηκε για τις μεγάλες του συνεργασίες στον χώρο της μουσικής.

«Το 2002 ήμουν 19 ετών, όταν μου ανατέθηκε να γράψω το σήμα των Ολυμπιακών Αγώνων μέσω διαγωνισμού. Ήμουν τότε 19 χρονών όταν έγινε ο διαγωνισμός και ανέλαβα να συνθέσω τη μουσική επιμέλεια.

Μέχρι το 2004 δούλευα πάνω σε αυτό και ταυτόχρονα ήρθαν κι άλλες συνεργασίες στο θέατρο, στον κινηματογράφο αλλά και στην δισκογραφία. Πολλά ονόματα από τους παιδικούς μου ήρωες, μου έκαναν τη χαρά και την τιμή να συνεργαστούμε και να με εμπιστευτούν».

Οι δηλώσεις του Γιάννη Χριστοδουλόπουλου

«Έπαθα μεγάλο σοκ με τον Λιγνάδη, σαν συνεργάτης ήταν εξαιρετικός»

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής Ποιος είναι Πρωινιάτικα έκανε το πρωί της Παρασκευής (5/11) ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στη συνεργασία του με τον Δημήτρη Λιγνάδη.

Όπως εξήγησε, έπεσε από τα σύννεφα όταν έμαθε για τι ακριβώς κατηγορείται ο γνωστός σκηνοθέτης και ηθοποιός και γι΄αυτό το λόγο περιμένει να δει τι θα αποφασίσει η δικαιοσύνη.

«Σαν συνεργάτης ο Δημήτρης Λιγνάδης ήταν εξαιρετικός. Στην πρόβα ήταν απαιτητικός, ήταν πάρα πολύ ευρηματικός, μάθαινες δίπλα του. Από εκεί και πέρα δεν μπορεί να έχει κανείς την εικόνα τι κάνει ένας άνθρωπος όταν σβήνουν τα φώτα του θεάτρου και της πρόβας και γυρίζει στο σπίτι του.

Έπαθα μεγάλο σοκ. Δεν μου είχε περάσει καθόλου από το μυαλό και γι’ αυτό έχω πολύ μεγάλη περιέργεια να δω τι θα πει η Δικαιοσύνη», είπε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος.