Φοίβος: Ξεκαθαρίζει την πλέον σχέση του με τη Δέσποινα Βανδή - «Τα αισθήματα είναι αμοιβαία..»

«Η Δέσποινα ήθελε να δοκιμάσει κι άλλα πράγματα»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Φοίβος: Ξεκαθαρίζει την πλέον σχέση του με τη Δέσποινα Βανδή - «Τα αισθήματα είναι αμοιβαία..»

Στη θρυλική εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου, Ενώπιος Ενωπίω βρέθηκε μετά τα ξημερώματα στις 17/2 ο Φοίβος. Ο πολυτάλαντος συνθέτης, στιχουργός και παραγωγός μίλησε εκ βάθρων για τη ζωή και την καριέρα του. Μεταξύ άλλων, δε μπόρεσε να μην ερωτηθεί για τη σχέση του με την Δέσποινα Βανδή, καθώς οι 2 τους έγραψαν από κοινού πορεία!

Κατά καιρούς και μετά τη λήξη της 17ετής τους συνεργασίας, ακούστηκαν δίαφορα , καθώς υπήρχε στον αέρα μια υποτιθέμενη κόντρα! Δεν είναι τόσο περίεργο άλλωστε να το πιστέψει κανείς, καθώς ο Φοίβος έχει ένα ιδιαίτερο προφίλ (δείτε την Ελένη Φουρέιρα να μιλάει για τις ''περιέργειες'' του). Ωστόσο μέσα απο τις δηλώσεις του βάζει τις φήμες σε μια τάξη και ξεκαθαρίζει δημόσια.

Οι δηλώσεις του Φοίβου στο Ενώπιος Ενωπίω

«Τα αισθήματα με την Δέσποινα είναι αμοιβαία κι εξακολουθώ να τα αισθάνομαι κι εγώ για αυτήν. Έχεις κάποιο αγαπημένο φαγητό;» είπε ο Φοίβος απευθυνόμενος στον Νίκο Χατζηνικολάου και συνέχισε: «Φαντάζεσαι να τρως κάθε μέρα επί 17 χρόνια μακαρόνια με κιμά; Δεν θα έφτανε κάποια στιγμή που θα ήθελες να δοκιμάσεις κάποιο άλλο φαγητό; Είναι τόσο απλό νομίζω.

Η Δέσποινα ήθελε να δοκιμάσει κι άλλα πράγματα κι είναι κατανοητό. Εγώ είμαι διαφορετικής οπτικής, πιο επαγγελματικής. Δηλαδή είμαι του δόγματος ομάδα που κερδίζει, δεν την αλλάζεις. Είμαι πιο ψυχαναγκασμένος και σταθερός. Ο καλλιτέχνης όμως θέλει να ψάχνεται και πολύ καλά έκανε» σημείωσε ο Φοίβος.

Oι δηλώσεις της η Δέσποινας Βανδή: «Είναι τόσα πολλά αυτά που θέλω να πω για τον Φοίβο που δεν φτάνει μια συνέντευξη. Όλες τις μεγάλες μου συγκινήσεις τις έχω ζήσει με τον Φοίβο, μαζί με τον Φοίβο. Στη φάση που συναντηθήκαμε ήταν ήδη επιτυχημένος. Δεν μπορούσα να φανταστώ τα πράγματα που θα ακολουθούσαν. Η σχέση μας ειλικρινής, ζεστή… Είναι ένας άνθρωπος που μπορεί να γίνει σκληρός, αλλά αυτό που πάντα εκτιμούσα στον Φοίβο είναι ότι ποτέ δεν υπάρχει δεύτερη σκέψη από πίσω. Οι δίσκοι μας ήταν πάντα πολυμορφικοί. Εκείνος μπορούσε να γράψει τα πάντα και εγώ αισθανόμουν ότι μπορώ να πω τα πάντα. Κάναμε μεγάλες επιτυχίες σε όλα τα είδη. Η κορυφαία μας στιγμή ήταν ο δίσκος «Γεια», ένας από τους εμπορικότερους δίσκους στην ελληνική μουσική τα τελευταία 50 χρόνια… Σε αγαπάω πολύ, μπορεί να έχουμε χαθεί τα τελευταία χρόνια, αλλά σε έχω στην καρδιά μου πάντα. Ήμασταν παντρεμένοι μουσικά 15 με 16 χρόνια. Θέλω μόνο τα καλύτερα για σένα, για την Αμαλία, για τα παιδιά σου. Θέλω να είσαι ευτυχισμένος, που ξέρω ότι είσαι. Έτσι να συνεχίσεις…».

Οι λόγοι για τους οποίους δεν είχε παρευρεθεί η τραγουδίστρια στο αφιέρωμα του συνθέτη - παραγωγού

Το μεσημέρι του Σαββάτου, μέσα από την εκπομπή Καλύτερα δεν γίνεται, η Ναταλία Γερμανού αποκάλυψε τον λόγο για τον οποίο η Δέσποινα Βανδή αποφάσισε να αρνηθεί την πρόταση που της έγινε για να συμμετάσχει στο αφιέρωμα του Φοίβου.

Όπως μάθαμε πριν από μερικές μέρες, ο Σπύρος Παπαδόπουλος ετοιμάζει ένα ιδιαίτερο αφιέρωμα στον συνθέτη των μεγάλων επιτυχιών της σύγχρονης ελληνικής μουσικής σκηνής, ωστόσο η Δέσποινα Βανδή, η οποία υπήρξε μούσα του για πολλά χρόνια, δεν θα συμμετέχει.

Δέσποινα Βανδή Φοίβος

Η αποκάλυψη για τη Δέσποινα Βανδή και τον Φοίβο

Η Ναταλία Γερμανού μίλησε με τη Δέσποινα Βανδή στο τηλέφωνο και η τραγουδίστρια της είπε πως: «Το τέλος της συνεργασίας της με τον Φοίβο δεν έχει σχέση με το ότι εκείνη δε μπορούσε να συμμετέχει σε αυτήν την εκπομπή.

Τα γυρίσματά της για το My Greece που προβάλλεται στο Mega είναι πολύ απαιτητικά, αλλά σε κάθε περίπτωση εκείνη έχει μια ανειλημμένη υποχρέωση απέναντι στο κανάλι που τη φιλοξενεί.

Πολύ σύντομα θα κάνει το δικό της Σπίτι με το Mega. Για μια τραγουδίστρια του βεληνεκούς της Δέσποινας, πόσες εμφανίσεις τέτοιου τύπου αφιερωματικές μπορεί να κάνει και να μην καεί;».