Λάμπρος Κωνσταντάρας: Το ξέσπασμα του πρώην παίκτη από το Survivor 5 - «Παρακαλώ να σταματήσει..»

Η ανάρτηση όλο νόημα!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Λάμπρος Κωνσταντάρας: Το ξέσπασμα του πρώην παίκτη από το Survivor 5 - «Παρακαλώ να σταματήσει..»

Ο αγαπημένος παίκτης του Survivor 5 Λάμπρος Κωνσταντάρας, επέστρεψε στην Ελλάδα μετά την ψηφοφορία του κοινού και αν κανείς πίστεψε πως δεν ήταν αγαπητός, η αντίδραση των συμπαικτών του κατά την ανακοίνωση της απαχώρησης ήταν διαφορετική ( Δείτε τις σπαρακτικές αντιδράσεις της κόκκινης ομάδας).

Ο Λάμπρος μπορεί να μη ξεχώρισε για τις αθλητικές του επιδόσεις μιας και αρχικά τον δυσκόλευαν τα παραπάνω κιλά, στη συνέχεια με την απώλεια βάρους οι νίκες ήταν κάτι πιο σύνηθες! Παρ όλο που η κόκκινη ομάδα, έτρωγε διαρκώς αφού δεν έχανε έπαθλα, ο Λάμπρος είχε αρκετό απόθεμα όπως φάνηκε..και το σώμα του επιστρέφοντας στην Ελλάδα είναι αγνώριστο.

Με ένα post στο Instagram ο δημοσιογράφος έκανε ένα mini ξέσπασμα καθώς τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί μια φωτογραφία του με το «πριν και το μετά». Φυσικά το ύφος είναι χιουμοριστικό μιας και ο Λάμπρος απολαμβάνει τη νέα του εμφάνιση, αν και τα ξεσπάσματα είναι κάτι που υπάρχει στην ευρύτερη οικογένεια (δείτε το ''άδειασμα'' του πατέρα του στην παραγωγή), στην προκειμένη όμως πρόκειται για πλάκα.

H φωτογραφία του Λάμπρου Κωνσταντάρα στο Instagram και η αυτοσαρκαστική λεζάντα

«Παρακαλώ να σταματήσει η χρήση της φωτογραφίας αριστερά, το ΠΡΙΝ!

#survivor2022 #survivorgreece #change»

Οι αποκαλύψεις του δημοσιογράφου για το ειδύλλιο Μυριέλλας - Κατσαούνη

«Κατηγορηθήκαμε ως φαταούλες. Τρώγαμε λίγο περισσότερο όταν κερδίζαμε. Για να κερδίσεις και να παίξεις όμως έπρεπε να είσαι 4 ώρες κάτω από τον ήλιο και να σκυλιάζεις. Τρώγαμε 400 θερμίδες και χάναμε 3.000. Ήθελα να ζήσω την εμπειρία για αυτό πήγα. Ήθελα να δω πως είναι, η εμπειρία και τα αγωνίσματα. Μόνο η πείνα δεν ήταν πρόβλημα για μένα, περίεργο.

Προσπαθώ ακόμα να καταλάβω με τι σκοπό μπήκε ο Βαλάντης. Μπήκε για να μας ανακατώσει; μπήκε για να μπει να κάνει μία δεύτερη καριέρα αλλά το διαχειρίστηκε λάθος; μπήκε γιατί είχε πολλά θέματα και ήθελε να τα λύσει εκεί μέσα; Πάντως αυτά που έκανε ήταν πολύ άσχημα θέματα. Γκρίνια και τσακωμός από το καλημέρα. Ο John είναι ο πιο σημαντικός άνθρωπος για την Μυριέλλα μετά την οικογένειά της. Η Μυριέλλα έζησε ένα ρομάντσο με τον Κατσαούνη. Το έχουν πει και οι δυο τους. Αυτό που ένιωσαν τα παιδιά ήταν αληθινό», αποκάλυψε ο Λάμπρος.