Λάκης Λαζόπουλος: «Έχει να κάνει με το...» - Αποκάλυψε τον λόγο που σταμάτησε το Αλ Τσαντίρι Νιουζ

«Τώρα δεν έχω καμία διάθεση»

Αρθρογράφος: Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Κωνσταντίνα Τσουκαλά
Λάκης Λαζόπουλος: «Έχει να κάνει με το...» - Αποκάλυψε τον λόγο που σταμάτησε το Αλ Τσαντίρι Νιουζ

Στην εκπομπή Ανοιχτά βρέθηκε καλεσμένος το βράδυ της Πέμπτης 18/2 ο Λάκης Λαζόπουλος. Ο ίδιος αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στους Ράδιο Αρβύλα και στις καταγγελίες για τον Στάθη Παναγιωτόπουλο, αλλά και για το τέλος του Αλ Τσαντίρι Νιουζ.

Οι δηλώσεις του Λάκη Λαζόπουλου για το τέλος του Αλ Τσαντίρι Νιουζ

«Ήταν συγκεκριμένος ο λόγος που σταμάτησε η εκπομπή. Τον καιρό που σταμάτησε ήταν η πιο δημοφιλής. Τι να εξηγώ τι κατά βάθος είμαι εγώ; Έχει να κάνει με το ότι αυτός ο άνθρωπος πρέπει να πάει πιο εκεί για να κάνουμε αυτά.

Τώρα δεν έχω καμια διάθεση. Θα είχα υλικό αλλά δεν έχω καμια διάθεση. Δεν μπορώ να καθίσω 16 ώρες την ημέρα να βλέπω βίντεο. Τότε μπορούσα. Θα επέστρεφα με μία σειρά που να μου αρέσει και να γράφω. Δεν μου άφησε καμία πικρή γεύση αυτό γιατί ήμουν τόσο στα προβλήματα με την Τασούλα, που δεν με αφορούσε καθόλου αυτό. Όταν ελευθερωθούν τα πράγματα στα μυαλά των ανθρώπων, θα μπορέσω να είμαι ξανά και να μιλήσω» είπε χαρακτηριστικά ο Λάκης Λαζόπουλος.

Αποχώρησε ξαφνικά από την παράσταση που συμμετείχε ο Λάκης Λαζόπουλος

Μία απρόσμενη είδηση κυκλοφόρησε, η οποία αφορά τον Λάκη Λαζόπουλο και την παράσταση στην οποία συμμετείχε μαζί με τον Αιμίλιο Χειλάκη και την Αθηνά Μαξίμου, «Προδοσία», του Χάρολντ Πίντερ.

Συγκεκριμένα, ο αγαπημένος ηθοποιός αποφάσισε να αποχωρήσει από την παράσταση για προσωπικούς λόγους, χωρίς να εξηγήσει τι ακριβώς συνέβη.

«Ο Λάκης Λαζόπουλος δυστυχώς δεν θα καταφέρει να συμμετάσχει στην παράσταση "Προδοσία", του Χάρολντ Πίντερ για προσωπικούς λόγους. Ζητά συγγνώμη από το κοινό, από τον χρόνια παραγωγό του, Κάρολο Παυλάκη και τους εξαιρετικούς συνεργάτες του, Αιμίλιο Χειλάκη και Αθηνά Μαξίμου», αναφέρει η ανακοίνωση.

Λάκης Λαζόπουλος παράσταση

Πρόσφατα ο Λάκης Λαζόπουλος πέρασε μια περιπέτεια με την υγεία του και όπως είχε αναφέρει ο ίδιος: «... έκανα εξετάσεις και προέκυψε ότι είχα ένα εμβολικό επεισόδιο. Ήταν ένας μικρός θρόμβος, που όμως διαλύθηκε εν τη γενέσει του. Οι πρώτες εξετάσεις δε βρήκαν από πού προέρχεται. Δεν έδειξαν κάτι παθολογικό. Ο εργαστηριακός έλεγχος βγήκε καθαρός. Απομένουν κάποιες εξετάσεις για να αποκλειστούν όλα τα ενδεχόμενα προέλευση». Πριν από το περιστατικό ο Λάκης Λαζόπουλος παραδέχεται πως είχε έντονο στρες.