Γιάννης Τσιμιτσέλης: Στήριγμα της Γερονικολού - «Προχώρα, βγάλε τα στη φορά»

«Eίχα κατά περιόδους έμμονες θαυμάστριες»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Γιάννης Τσιμιτσέλης: Στήριγμα της Γερονικολού - «Προχώρα, βγάλε τα στη φορά»

Στην εκπομπή MEGA Kαλημέρα εμφανίστηκε ο Γιάννης Τσιμιτσέλης το πρωί της Παρασκευής 18/2 και μεταξύ άλλων έκανε δηλώσεις για την αγαπημένη του Κατερίνα Γερονικολού, το μέλλον του Fishy και για το Metoo καθώς και ονόματα που εμπλέκονται με αυτό!

Με έντονο ύφος και αλήθεια στα μάτια τάσσεται υπερ των θυμάτων (Δείτε την έντονη δήλωση που είχε κάνει κατά του Ρουβά), καθώς δε δύναται να διανοηθεί τα όσα ακούγονται τον τελευατίο καιρό, με τις συνεχείς καταγγελίες!

Όσο για τις γυναικές της ζωής του αποκαλύπτει ακραία σκηνικά από θαυμάστριες, που του έχουν συμβεί αν και όλα αυτά ανήκουν στο παρελθόν, αφού πλέον τονίζει συνεχώς την ισορροπένη σχέση του με την Γερονικολού.

Οι δηλώσεις του Γιάννη Τσιμιτσέλη στο ΜEGA Kαλημέρα

«Είμαι 21 χρόνια στο χώρο και είμαι 40. Είμαι τυχερός που υπερτερούν τα μαύρα μαλλιά και όχι τα άσπρα. Με την Κατερίνα Γερονικολού τηλεοπτικά είμαστε μαζί για πρώτη φορά. Δύσκολες συνεργασίες είχα, αλλά δεν αποφεύγω κανέναν, προσπαθώ να περνάω καλά. Όταν μου μίλησε η Κατερίνα για την δυσκολία που πέρασε, είπα «προχώρα, βγάλε τα στη φορά»

«Δεν ζηλεύουμε ιδιαίτερα ο ένας τον άλλον, σε μια ζυγαριά νομίζω εγώ. Την μικρή την έχω βγάλει φωτογραφίες και βίντεο, είναι τόσα πολλά…», αποκάλυψε για τη για τη σχέση του με την Κατερίνα Γερονικολού αλλά και την κόρη του.

Για το METOO και τις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης υποστήριξε χαρακτηριστικά: «Κάθε θύτης να τιμωρηθεί και κάθε θύμα να δικαιωθεί. Ο Ρουβάς είπε την άποψη του και είναι δική του κρίση. Θεωρώ είναι λάθος, τι να του πω; Μην έχεις αυτήν την άποψη;».

«Το survivor φαίνεται εύκολο σε σχέση με τραγούδι και χορό. Eίχα κατά περιόδους εμμονές θαυμάστριες. Μία είχε κοιμηθεί έξω από το θέατρο, την έψαχνε η οικογένειά της», δήλωσε ενώ έκανε μία αποκάλυψη!

«Συνεχίζουμε το «Fishy» και του χρόνου με περισσότερα επεισόδια», αποκάλυψε ο ηθοποιός!

Όσα δήλωσε ο ηθοποιός για το πρώτο ραντεβού με την αγαπημένη του

«Όταν είσαι με κάποιον δεν μπορούν να σου αρέσουν όλα, το θέμα είναι όχι τι υποχωρήσεις κάνεις αλλά πια να μην τα βλέπεις, να μην ασχολείσαι με αυτά» είπε η Κατερίνα Γερονικολού ενώ με την σειρά του ο Γιάννης Τσιμιτσέλης δήλωσε: «Η συγκατοίκηση πρέπει να υπάρχει ένας αμοιβαίος συμβιβασμός, δεν είναι “α, εγώ έχω μάθει έτσι”. Προσπαθείς με την καθημερινότητα και την τριβή να φτάσεις σε ένα καλό επίπεδο».

Μάλιστα, αποκάλυψαν πως το πρώτο τους ραντεβού ήταν σε γύρισμα: «Φάγαμε στο γύρισμα, στο break. Επειδή ήμασταν γνωστοί, ήδη βρισκόμασταν» ανέφερε ο ηθοποιός.