Βάσια Τριφύλλη: « Δεν το θεωρώ δικάσιμο το σηκώσω το χέρι μου και να σου αστράψω ένα χαστούκι...»

Παίρνει θέση στην κόντρα στην δικαστική διαμάχη Παπαγιάννη - Παυλίδου

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Βάσια Τριφύλλη: « Δεν το θεωρώ δικάσιμο το σηκώσω το χέρι μου και να σου αστράψω ένα χαστούκι...»

Η Βάσια Τριφύλλη μίλησε το πρωί της Παρασκευής 18/2, στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου, Super Κατερίνα, σε μια αποκλειστική συνέντευξη. Η ηθοποιός κλήθηκε μεταξύ άλλων να σχολιάσει την δικαστική διαμάχη του Μάνου Παπαγιάννη και της Σοφίας Παυλίδου, στην οποία υπήρξαν νέες εξελίξεις, ενώ μάλιστα ξεκαθάρισε τη δική της θέση. Να υπενθυμίσουμε ότι όλοι οι προαναφερθέντες ηθοποιοί είχαν συμμετάσχει μαζί στο θεατρικό έργο, «Πετάει Πετάει», στο οποίο είχαν συμβεί σύμφωνα με τους δύο καταγγέλλοντες τα περιστατικά βίας.

Οι δηλώσεις της Βάσιας Τριφύλλη

«Μπορεί να παίζαμε στον ίδιο θίασο αλλά εγώ δεν ήμουν εκεί όταν έγινε η φασαρία. Δεν δικαιολογώ κανενός είδους βιαιότητες μεταξύ των καλλιτεχνών. Πόσο μάλλον χαστούκια και τέτοια. Είναι πολύ μακριά όλα αυτά από μένα, ούτε να τα ακούω δεν θέλω», είπε χαρακτηριστικά η Βάσια Τριφύλλη και πρόσθεσε:

«Δεν το δικαιολογώ για κανέναν τους. Ούτε για εκείνην ούτε για εκείνον. Φαντάζομαι μόνο, επειδή δεν είχαμε πολλή δουλειά, είχαν εκνευριστεί… Δεν ξέρω τι συνέβαινε… Εν πάσει περιπτώση δεν έπεσε και οι Τροία! Λυπάμαι πολύ που έγινε αυτή η διένεξη μεταξύ των φίλων και συναδέλφων μου».

«Δεν έχει πολύ σημασία ποια υπόθεση θα εκδικαστεί πρώτη γιατί και οι δύο είχαν άδικο. Δεν το θεωρώ δικάσιμο το σηκώσω το χέρι μου και να σου αστράψω ένα χαστούκι εσένα που είσαι συνάδελφος μου. Κατά τη γνώμη μου είναι διενέξεις μεταξύ δυο σκεπτόμενων ανθρώπων που δεν θα έπρεπε εξ αρχής να σηκώσει χέρι ο ένας στον άλλον.

Εκεί φτάνουν τα άκρα και όχι η σκέψη και δεύτερον άνθρωποι είμαστε! Και θα τσακωθούμε και θα τα ξαναφτιάξουμε και όλα θα γίνουν, αλλά μην το φτάνουμε στα δικαστήρια καλλιτέχνες άνθρωποι», κατέληξε η Βάσια Τριφύλλη.

Και δεύτερη καταγγελία κατά του Μάνου Παπαγιάννη

Μία νέα τροπή φαίνεται πως παίρνει η υπόθεση του Μάνου Παπαγιάννη και της Σοφίας Παυλίδου καθώς σύμφωνα με τα όσα μετέδωσε το Πρωινό, υπάρχει μία ακόμα γνωστή ηθοποιός η οποία έχει καταγγείλει τον συνάδελφό της για βιαιοπραγία.

Όπως εξήγησε η Κέλλυ Χεινοπώρου στο Πρωινό, η συγκεκριμένη ηθοποιός είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Μάνο Παπαγιάννη και είχε καταγγείλει επίθεση. Εντύπωση προκαλεί μάλιστα το γεγονός ότι η εν λόγω κυρία συμμετείχε και στην επίμαχη παράσταση «Πετάει πετάει» όπου έλαβε χώρα το περιστατικό με τη Σοφία Παυλίδου.

Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η δημοσιογράφος στο Πρωινό, ο Μάνος Παπαγιάννης αναμένεται να συμφωνήσει για συνεκδίκαση της υπόθεσης, κάτι που σημαίνει πως και οι δύο ηθοποιοί θα βρεθούν στο σκαμνί την ίδια μέρα. Από τη μεριά της, η Σοφία Παυλίδου έχει ήδη κάνει αίτημα για συνεκδίκαση και έχει γίνει αποδεκτό.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

«Με την γνωστή μέθοδο "θυματοποίησης του δράστη"...» - "Κόλαφος" η ανακοίνωση της Παυλίδου για τον Παπαγιάννη

Σοφία Παυλίδου: «Έλεγαν ότι χαστούκισα εγώ τον ηθοποιό και αναγκάστηκα να...»