Ξεμπρόστιασε ο Νίκος Μουρατίδης το Σάκη Ρουβά- "Να κάτσει σπίτι του αν δεν μπορεί να.."

Πύρ και μανία ο Νίκος Μουρατίδης με τις δηλώσεις του τραγουδιστή

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Ξεμπρόστιασε ο Νίκος Μουρατίδης το Σάκη Ρουβά-

Πυρ και μανία έγινε ο Νίκος Μουρατίδης στο Πρωινό, το πρωί της Παρασκευής 18/2 με αφορμή τις πρόσφατες δηλώσεις του τραγουδιστή Σάκη Ρουβά για τον Δημήτρη Λιγνάδη. Ο τραγουδιστής σε συνέντευξη του είχε αναφερθεί στον κατηγορούμενο με λόγια που προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων στο πανελλήνιο και κατακρίθηκε για αυτό.

«Τα τελευταία χρόνια κάτι συμβαίνει και ο Σάκης κάνει απανωτά λάθη. Από τα βραβεία Κύπρου που πήγε κι έκλεψε κάποιους στίχους της μητέρας του Κορκολή και τους οικειοποιήθηκε. Από το ότι τραγούδησε το Άξιον Εστί, από το ότι φωτογραφίζεται με το αυτοκίνητό του μπροστά από το Ηρώδειο κάνοντας διαφήμιση.
Μετά από κράξιμο την κατέβασε. Αποτυχημένες σεζόν στα κέντρα και δωρεάν έμαθα για να μην κλείσει και γίνει ρεζίλι. Συν ότι έχει να κάνει καιρό τραγουδιστική επιτυχία. Ή επίσης αυτό που έγινε με τη συναυλία στον Λυκαβηττό την Πρωτοχρονιά. Και δεν βγαίνει να απαντήσει. Δεν είναι ωραία πράγματα αυτά για την καριέρα του» ανέφερε αρχικά ο Νίκος Μουρατίδης.

Άστραψε και βρόντηξε ο Νίκος Μουρατίδης γ8ια τις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά

Αναφορικά με τις επίμαχες δηλώσεις του Σάκη Ρουβά για τον Δημήτρη Λιγνάδη, ο Νίκος Μουρατίδης σημείωσε: «Παρασκευή η δίκη του Λιγνάδη, το Σάββατο βγαίνει στην τηλεόραση ο Σάκης και λέει νεράκι αυτά που είναι να πει. Η παρουσιάστρια και οι συνεργάτες της δεν είχαν καμία αντίρρηση. Και σκέφτομαι ότι όλο αυτό μήπως είναι ενορχηστρωμένο. Το ότι βγήκε να τον υποστηρίξει μεγάλο φάουλ γιατί δεν υποστηρίζεται αυτό το πράγμα.

Μπορεί να ζει ο Λιγνάδης μία κόλαση, αλλά νομίζω ότι ζει την κόλαση τώρα που έγιναν γνωστά. Όταν δεν ήταν γνωστά, δεν ζούσε σε κάποια κόλαση. Το απολάμβανε. Τι παιχνίδι παίζεται; Να κάτσει στο σπιτάκι του και να μην ανακατεύεται. Να βγάλει κανένα τραγούδι της προκοπής και της ηλικίας του και να πάψει να κάνει αηδίες».

Η ανάρτηση του Σάκη Ρουβά μετά από τον σάλο που προκλήθηκε

Μπορεί τις τελευταίες ώρες να έχει προκληθεί ο κακός "χαμός" μετά από τις δηλώσεις του Σάκη Ρουβά όπου προκάλεσαν θύελλα αντιδράσεων τόσο από τους χρήστες των social όσο και από γνωστούς καλλιτέχνες.

Ωστόσο το μεσημέρι της Κυριακής 13/02 ο γνωστός τραγουδιστής θέλησε να κάνει μια νέα ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό.

Ο ίδιος έγραψε χαρακτηριστικά στην ανάρτηση της λεζάντας: «Πάρε με αγκαλιά», προκειμένου να προωθήσει τη νέα του συναυλία, ενώ κάτω από το βίντεο γράφει: «Κάθε τραγούδι κρύβει από πίσω ένα δυνατό μήνυμα. Η αγάπη νικάει πάντα. Σήμερα τραγουδάμε μαζί για τον έρωτα και την άνοιξη».