Επίγειος Παράδεισος - Μοναδικές φωτογραφίες από το πέτρινο εξοχικό της Βίκυς Σταυροπούλου

Με θέα τη θάλλασσα!

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Επίγειος Παράδεισος - Μοναδικές φωτογραφίες από το πέτρινο εξοχικό της Βίκυς Σταυροπούλου

Μια εναλλακτική και συνάμμα αξιοζήλευτη μορφή οικογένειας βλέπουμε όλα αυτά τα χρόνια να έχουν διαμορφώσει η Βίκυ Σταυροπούλου και ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης, μαζί φυσικά με την κόρη της ηθοποιού Δανάη Μπάρκα. Πρόκειται για μια ιδιότυπη οικογένεια, καθώς δεν τους ενώνουν εξ αίματος δεσμά, αφού ο πατέρας της νεαρής παρουσιάστριας δε είναι ο Χατζηπαναγιώτης (Δείτε εδώ τον πραγματικό της πατέρα).

Σε κάθε περίπτωση, διατηρούν αυτή τη δεμένη σχέση, με αποτέλεσμα να έχουν αποκτήσει έναν επίγειο παράδεισο για εξοχικό. Πιο αναλυτικά, πρόκειται για ένα ονειρεμένο κτήμα στον Κάμπο της Μάνης, που καταφεύγουν οι 3 τους με φίλους ή το εκμεταλλεύονται σαν ξενοδοχειακή μονάδα!

Οι φωτογραφίες παρακάτω μαρτυρούν την ομορφιά αλλά και την αγκαλιά...με τη φύση!

Φωτογραφικό υλικό από τον παράδεισο της Βίκυς Σταυροπούλου και του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη

Η πρώτη γνωριμία της Δανάης με τον ηθοποιό, πρωτού δημιουργήσουν τη οικογενειακή αυτή σχέση

Το πρωί της Δευτέρας 3/1 ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Πάμε Δανάη». Ο Γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στην επιτυχημένη σειρά του MEGA «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» όπου πρωταγωνιστεί ενώ από την άλλη, αποκάλυψε το πως γνώρισε τη Δανάη Μπάρκα όταν η ίδια ήταν ακόμη 2 χρονών.

«Είναι 2,5-3. Είναι καλοκαίρι και έχω πάει ένα ταξίδι στην Ιταλία. Μου λέει η Βίκυ θα έρθω στο αεροδρόμιο να σε πάρω, θα έρθω με τη Δανάη. Ήμασταν ήδη φίλοι με τη Βίκυ εμείς.

Έρχεται ένα παιδάκι από πίσω, η Δανάη. Μπαίνουμε στο αμάξι και η Δανάη αρχίζει να κλαίει γιατί θέλει να κάτσει μπροστά. Της λέω 'Δανάη δεν υπάρχει περίπτωση να κάτσεις μπροστά.

Τα παιδιά κάθονται πίσω και με ζώνη'. Έκλαιγε από το αεροδρόμιο μέχρι το Περιστέρι. Τότε είχε και κίνηση και ήταν μιάμιση ώρα διαδρομή. Δε το πίστευα ότι έκλαιγε μέχρι να φτάσουμε. Η σχέση μας ξεκίνησε με ένα όχι».