Άγριες Μέλισσες: O παπά Γρηγόρης "πρόδωσε" το τέλος του on air

Τι δήλωσε ο Κώστας Σαββιδάκης για τη σειρά

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες: O παπά Γρηγόρης

Συνέντευξη παραχώρησε ο Κωστής Σαββιδάκης, ο αγαπημένος παπάς από το Διαφάνι, στην κάμερα του Breakfast@Star το πρωί της Παρασκευής. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε στην εξέλιξη της ιστορίας στην καθημερινή σειρά Άγριες Μέλισσες, τις εξελίξεις που ταράζουν στο χωριό τους, τον ανταγωνισμό ενώ εξέφρασε και τη διάθεση να συνεχιστεί το σίριαλ και την επόμενη σεζόν!

Πιο συγκεκριμένα, ο Κωστής Σαββιδάκης σημείωσε χαρακτηριστικά πως «όταν ξεκίνησαν οι Άγριες Μέλισσες πριν δύο, δυόμιση χρόνια δεν υπήρχε ανταγωνισμός και πολύ καλά σίριαλ για να μπορέσει να κρατήσουν τον κόσμο μέσα και να κάνουν νούμερα. Μετά τις Μέλισσες όλοι είδαμε ότι βγήκαν αρκετά σίριαλ με πολύ ωραίες ιστορίες, πολύ ωραίους ηθοποιούς οπότε είναι λογικό να μοιραστεί η πίτα. Η πίτα είναι για να μοιράζεται».

Η αποκάλυψη του Κώστα Σαββιδάκη για την επόμενη σεζόν

«Θα ήθελα να συνεχίσω στις Άγριες Μέλισσες και για τέταρτη και για πέμπτη σεζόν. Νομίζω ότι οι σεναριογράφοι έχουν απίστευτο υλικό στο μυαλό τους, υπάρχουν ιστορίες να απλωθούν και να έχουν υλικό για άλλα πέντε, έξι, επτά χρόνια».

«Για τον παπά είναι πολύ δύσκολα τα πράγματα. Και όχι μόνο για τον παπά, για σχεδόν όλο το Διαφάνι έρχονται πολλά από τον Ακύλα. Αυτά που είδαμε μέχρι σήμερα δεν ήταν τίποτα» συμπλήρωσε ο παπα-Γρηγόρης από τις «Άγριες Μέλισσες». Ο παπάς θα έχει πολύ δύσκολες μέρες! Δεν ξέρω αν θα ζήσει… Θα δείξει…»

Η περιπέτεια που πέρασε λόγω κορωνοϊού

Στην εκπομπή Πρωινό βρέθηκε καλεσμένος το μεσημέρι της Πέμπτης 3/2 ο Κωστής Σαββιδάκης. Ο γνωστός ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην σοβαρή περιπέτεια που είχε με τον κορωνοϊό. Ο «παπάς» στις Άγριες Μέλισσες αποκάλυψε πως νοσηλεύτηκε για 18 ημέρες στο νοσοκομείο για οξυγόνο με αποτέλεσμα να χάσει 12 κιλά σε διάστημα ενάμιση μήνα, κάτι που σόκαρε την Φαίη Σκορδά.

«Νόσησα από κορωνοϊό πριν από τρεις μήνες. Το πέρασα δύσκολα. Είναι προσωπικό δεδομένο το αν έχω εμβολιαστεί. Θα πω όμως πως όλοι μας είτε έχουμε κάνει δύο δόσεις, είτε δεν έχουμε κάνει καμία, τώρα έχει λήξει το διαβατήριο. Νόσησα και ήταν πολύ δύσκολες οι συνθήκες. 18 ημέρες στο νοσοκομείο και θέλω να ευχαριστήσω τις νοσοκόμες και τους γιατρούς.

Δεν υπάρχει αρκετό νοσηλευτικό προσωπικό και οι νοσοκόμοι δε μπορούσαν να βοηθήσουν όπως θέλουν. Άκουσαν τα αφτιά μου, ασθενείς να φωνάζουν “λύστε μας” – ήταν δεμένοι στα κρεβάτια γιατί είχαν σπασμούς από τον κορονοϊό – γιατί δεν προλάβαινε το νοσηλευτικό προσωπικό. Το άκουσα με τα αφτιά μου και ρώτησα. Έτσι μου είπαν αυτό.

Βρήκα απαράδεκτες συνθήκες στο νοσοκομείο. Και όχι μόνο εγώ. Όλοι όσοι νοσηλεύονται περνούν δύσκολα. Δεν κινδύνευσα να διασωληνωθώ. Ήταν χαμηλό το οξυγόνο μου και γι’ αυτό έμεινα μέσα τόσες μέρες. Πρέπει βέβαια να είχε συμβεί και κάτι με το μηχάνημα, μου είχαν βάλει δυνατά το οξυγόνο, με αποτέλεσμα να πάθω ζημιά στους πνεύμονες. Θα κοιτάξω αν είναι ιατρικό λάθος. Στις εξετάσεις που έκανα μετά, τα πνευμόνια μου δείχνουν ότι έχουν καταστραφεί –είτε από την πνευμονία, είτε από το πολύ οξυγόνο-. Θέλω έξι με οκτώ μήνες για να επανέλθουν τα πνευμόνια μου στο κανονικό τους» κατέληξε ο ηθοποιός.