Σασμός: Το spoiler που καίει τον Μαθιό - Στη φόρα η αλήθεια για το φόνο του Στεφανή;

Η αποκάλυψη της Ευθαλίας Παπακώστα

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Σασμός: Το spoiler που καίει τον Μαθιό - Στη φόρα η αλήθεια για το φόνο του Στεφανή;

Ένας νέος ρόλος, η Ευθαλία Παπακώστα που εισέβαλε στην τηλεοπτική σειρά του Alpha, Σασμός πρόκειται να ταράξει τα νερά του σίριαλ ενώ παράλληλα να μεταφέρει πολύ δυνατά κοινωνικά μηνύματα! Ο λόγος για την Κλαίρη, η κοπέλα στης οποίας τα μάτια βρίσκει επιτέλους τον έρωτα ο Μανώλης!

Πρόκειται για έναν μοναδικό ρόλο και μια μια εξαιτερική νέα ηθοποιό, η οποία παριστάνει ένα ιδιαίτερο κορίτσι, τι θα μπορούσε άλλωστε να κεντρίσει τον Μανώλη; Όπως αποκλαύπτει στην πρώτη της συνέντευξη η Ευθαλία, η σχέση αυτή έχει να δώσει πολλά...όσο για το spoiler που προσπάθησε να ψαρέψει η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή Super Kατερίνα;

Δείτε παρακάτω τις δηλώσεις!

Οι δηλώσεις της Ευθαλίας Παπακώστα για τον νέο ρόλο στον Σασμό

«Νομίζω ότι είναι πραγματικός έρωτας. Ερωτευτήκαμε! Υπάρχει μια πραγματική σύνδεση. Νομίζω ότι θα γίνει μια πολύ ουσιαστική σχέση. Η Κλαίρη έχει μια άλλη ωριμότητα που θα τη μεταδόσει και στον Μανόλη», είπε για τον έρωτα της Κλαίρης με τον Μανόλη η Ευθαλία Παπακώστα.

«Η Κλαίρη έχει μάτια μόνο για τον Μανόλη», συνέχισε.

«Η Κλαίρη έχει μια πολύ δυνατή διαίσθηση και θα νιώσει πράγματα για τον Μανόλη και θα προσπαθήσει να έρθει κοντά του», είπε η τηλεοπτική Κλαίρη της σειράς Σασμός όταν την ρώτησε η Κατερίνα Καινούργιου αν θα της μιλήσει για τον φόνο του Στεφανή, δίνοντας έτσι και ένα spoiler για τα επόμενα επεισόδια.

«Συγνώμη, είναι η πρώτη μου συνέντευξη και δεν ξέρω και τι πρέπει να λέω», είπε με αμηχανία η ηθοποιός.

Spoiler από τον σεναριογράφο- «Θα αποχωρήσουν ένας ίσως και δυο βασικοί πρωταγωνιστές»

Οι εξελίξεις στην σειρά «Σασμός» φαίνεται να μην έχουν τέλος με αποτέλεσμα να έχει κεντρίσει για τα καλά το ενδιαφέρον των τηλεθεατών.

Μάλιστα, το πρωί της Πέμπτης 17/02 καλεσμένος βρέθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» ο Σπύρος Πετρουλάκης ο οποίος έκανε μια αποκάλυψη on air.

Ο γνωστός συγγραφέας προχώρησε και σε μια αποκάλυψη που δεν περιμέναμε. Ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά: «Είναι ένα καθημερινό σίριαλ, το οποίο δείχνει εβδομαδιαίο με ένα δυνατό team το οποίο δουλεύει σαν καλοκουρδισμένη μηχανή.

Θα έχουμε αποχώρηση πρωταγωνιστή που δεν περιμένουμε. Ένας ή ίσως και δυο πρωταγωνιστικοί ρόλοι δεν θα υπάρχουν πια. Έχουν γίνει συζητήσεις και συμφωνίες αλλά ακόμη δεν μπορώ να πω περισσότερα».