«Δεν τους συγχωρώ αλλά..»- ''Τσακίζει κόκκαλα'' η ανάρτηση της Αρναούτη για τον θάνατο του Παντελίδη

«Ένα κεράκι πάντα το ανάβω σε όποια εκκλησία βρεθώ»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
«Δεν τους συγχωρώ αλλά..»- ''Τσακίζει κόκκαλα'' η ανάρτηση της Αρναούτη για τον θάνατο του Παντελίδη

Ανήμερα της επετείου του θανάτου του Παντελή Παντελίδη καθώς σήμερα 18/2 συμπληρώνονται 6 χρόνια από το τροχαίο του τραγουδιστή. Και ενώ στα social media επικρατεί το όνομα και οι φωτογραφίες του Παντελίδη (Δείτε την σπαρακτική ανάρτηση της Πωλίνας Φιλίππου, συντρόφου του μεγάλου αδερφού του), και η Μίνα Αρναούτη έσπευσε να γράψει το δικό της κείμενο.

Με μια μακροσκελή ανάρτηση, όπως μας έχει συνηθίσει, έσπασε ξανά τη σιωπή της η Αραούτη! Ανατριχιαστικά είναι τα λόγια της καθώς μαζί με τον θάνατο του αγαπημένου τραγουδιστή, πέθανε και ένα κομμάτι της νεαρής κοπέλας. Η ψυχική και σωματική φθορά που υπέστη είναι αζημιώτη, όσες δίκες και να έχει καταφέρει να κερδίσει!

Η ανάρτηση της Μίνας Αρναούτη για τον Παντελή Παντελίδη

«6 χρονια συμπληρωνονται απο τοτε που εχασε την ζωη του ενας φιλος.. Ενα κερακι παντα το αναβω σε οποια εκκλησια βρεθω για τον Παντελη και για το μπαμπα μου. Ιδια ηλικια εφυγαν και οι δυο απο τροχαιο ατυχημα.
Δεν ηθελα να γραψω τιποτα.

Αν δεν γραψω θα δεχτω μηνυματα και σχολια οτι ξεχασα τον Παντελη, αν γραψω θα με βριζουν γιατι επιζητω δημοσιοτητα. Ποια γνωμη να ευχαριστησεις; Ακρη δεν θα βγαλεις ποτε.

Αποφασισα να πω κατι αληθινο και ανθρωπινο μετα απο τοσα χρονια οτι εγω αυτη την ιστορια την παντρευτηκα. Με ακολουθει παντου. Οι φημες που βγηκαν ειναι εμποδιο σε πολλα πραγματα στη ζωη μου.

Οι φημες ειναι δυνατοτερες απο τις εισαγγελικες αποφασεις, δυστυχως!
Πολλοι ακομα παλευουν να πλαναται για παντα στον αερα οτι δεν εξιχνιάστηκε αυτη η υποθεση!!!
Η υποθεση αυτη ηταν απ την αρχη ομως καθαρη!
Δεν ημουν ποτε κατηγορουμενη!

Οποιονδηποτε μπορουν να τον ψαξουν μετα απο μια μηνυση ανα πασα ωρα κ στιγμη.Αυτο δεν σημαινει οτι υπηρξε ποτε ενοχος.
Μεσα απ αυτη την ιστορια θελω να πω μονο να μη καταδικαζετε ανθρωπους πισω απο πληκτρολόγια πριν μιλησει η δικαιοσυνη γιατι καταστρεφετε ζωες!!!
Ειμαι υπολογη για φημες για το υπολοιπο της ζωης μου χωρις να υπαρχει ψηγμα ενοχης ή βρομικης πραξης στη ζωη μου. Μεχρι κ ροζ βιντεο με εμενα εψαχναν διαφοροι να βρουν για πλήξουν την προσωπικοτητα μου ..

Δεν βρηκαν ! Ποτε δεν θα ξεχασω την λασπη που μου πεταξαν την στιγμη που υπεφερα εγω κ η μητερα μου.
Δεν τους συγχωρω αλλα δεν δεχτηκα ποτε κ μια συγγνωμη και ειδικα απ την οικογενεια Παντελιδη μετα απο 4 εισαγγελικες διαταξεις που με δικαιωσαν!

Στις 18 Φεβρουαριου πεθανε ο Παντελης αλλα διαφοροι «σκοτωνατε» κ εμενα καθε μερα επι χρονια.. δεν το ξεχνω!
(Πολλες φορες στις ιστοριες που υπαρχει δημοσιοτητα δεν γνωριζει ο κοσμος το παρασκηνιο.

Πολλες φορες μπορει να δωσεις μια αποστομωτική απαντηση που θα σε απενοχοποιήσει εντελως αλλα ταυτοχρονα μπορει να σε κανει μισάνθρωπο ως προς κατι αλλο..
Τι να διαλεξεις;)»

6 χρονια συμπληρωνονται απο τοτε που εχασε την ζωη του ενας φιλος.. Ενα κερακι παντα το αναβω σε οποια εκκλησια βρεθω...

Posted by Mina Arnaouti on Thursday, February 17, 2022

Τα ανατριχιαστικά λόγια της μητέρας της Μίνας στη δίκη του Παντελίδη

Συναισθηματικά φορτισμένη η μάρτυρας ανέφερε πως η κόρη της «δεν μπορεί να δεχθεί την εαυτό της όπως είναι. Έχει κρίσεις πανικού και φοβία». «Η Μίνα θέλει να βρίσκεται κοντά στον Ευαγγελισμό. Το σπίτι της είναι δίπλα ακριβώς. Για καφέ να καταλάβετε, πηγαίνει στην κλινική του νοσοκομείου» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Μάλιστα, περιέγραψε τις αντιδράσεις της νεαρής κοπέλας όταν ένα μήνα μετά το τροχαίο και ενώ νοσηλευόταν σε θάλαμο του νοσοκομείου είδε για πρώτη φορά στην τηλεόραση τι λεγόταν. «Είχε εφιάλτες για το θάνατο του παιδιού, δεν μπορούσε να το πιστέψει. Επειδή την κατηγορούσαν, είχε ψυχοσωματικό επεισόδιο» τόνισε η μάρτυρας και απευθυνόμενη στην πρόεδρο του δικαστηρίου περιέγραψε: «Ήταν ένα μάτσο κόκκαλα με σωληνάκια και σίδερα».

Η μάρτυρας μίλησε και για τις αφηγήσεις της κόρης της που αφορούσαν στο μοιραίο πρωινό. Όπως είπε τα δυο κορίτσια δεν έπαιζαν χαρτιά γιατί τα ποσά ήταν πολύ μεγάλα. «Η Μίνα και η Φρόσω πήγαν παραδίπλα σε ένα τραπεζάκι και έκατσαν στο παράθυρο γιατί τους έλεγαν ότι έφερναν γρουσουζιά» εξήγησε σημειώνοντας πως η κόρη της αν είχε καταλάβει ότι ο Παντελής Παντελίδης είχε πιεί δεν θα έμπαινε στο αυτοκίνητο.