Survivor 5: «Μας έλεγε πόσα λεφτά βγάζει και...» - Η Πελαγία "έσπασε" τη σιωπή της για τον Μαρτίκα

«Χαρακτηρισμοί όπως “Καραγκιόζης” είναι άσχημοι»

Ελένη Μήτση
Youweekly Editor
Survivor 5: «Μας έλεγε πόσα λεφτά βγάζει και...» - Η Πελαγία

Η Πελαγία Καζολέα αποχαιρέτησε τους στίβους μάχης του Survivor και ετοιμάζεται να επιστρέψει στην Ελλάδα, στον καλό της (Δείτε τον κούκλο σύντροφο της Πελαγίας) αλλά και στα επαγγελματικά της.

Όπως είθισται σε μια πρώτη συνέντευξη αποκλειστικά απο το Love it, είδαμε την πρώην παίκτρια να μας μεταφέρει σχόλια και γεγονότα από όσα συμβαίνουν τελευταία στην καλύβα των μπλε.Το κλίμα όπως βλέπουμε δεν είναι το καλύτερο, καθώς Μαρτίκας και Ασιμήνα είναι σε μια συνεχή κόντρα, με την τελευταία να ορίεται καθώς θεωρεί τη φίλη της Πελαγία, θύμα του γνωστού σχεδίου Μαρτίκας.

Οι πρώτες δηλώσεις την Πελαγίας Καζολέα στο Love it

«Όταν μπήκαν οι νέοι παίκτες και μου είπαν ότι είχα καλή εικόνα έξω, πυροδότησαν τον πόλεμο προς το πρόσωπό μου. Γι’ αυτό είπα ότι νίκησε η διπροσωπία από τον Σπύρο και κάποιους άλλους.

Ο Σάββας είναι χειραγωγίσιμος. Αυτοί οι δύο κίνησαν τα νήματα εναντίον μου.

Ο Σπύρος είχε μια ζωή το ψώνιο να φανεί, γι’ αυτό συμμετείχε στο Survivor. Έχει έντονες τάσεις επιδειξιομανίας, από την αρχή μας έλεγε για τις επιχειρήσεις του, πόσα λεφτά βγάζει, τις φιλανθρωπίες που κάνει διαρκώς. Τον θεωρώ αδίστακτο άνθρωπο.
Ήταν διαβασμένος. Δεν θέλω καμία επαφή μαζί του ούτε μετά το παιχνίδι.

Έχει μια στρατηγική, τους έπιανε όλους off camera, οπότε έσκαγε ένα αποτέλεσμα μια βδομάδα μετά που ο τηλεθεατής δεν μπορούσε να δει πώς προέκυψε και τα έκανε όλα υπογείως» είπε.

«Άδειασε» όμως και τη φίλη της, την Ασημίνα:

«Χαρακτηρισμοί όπως “Καραγκιόζης” είναι άσχημοι. Δεν είναι ωραία η εικόνα της Ασημίνας να εκφράζεται με αυτόν τον τρόπο».

«Βρέθηκα σε μια συζήτηση κατά λάθος ότι υπήρχε σχέδιο να ψηφιστώ εγώ. Και είπα να κάνουμε το δικό μας σχέδιο να ψηφίσουμε τον Ανδρέα για να δούμε ποιο θα πιάσει.

Δεν νομίζω ότι όλο αυτό με τον Αντρέα μου στοίχισε την παραμονή μου στο Survivor.

Είναι ένας άνθρωπος πολύ γκρινιάρης. Του στοίχισε πάρα πολύ που δεν ήταν από τους πρώτους στα στατιστικά. Έβγαζε μια έντονη ζήλια» είπε.

«Ο Κατσαούνης βγήκε φταίχτης κατά λάθος, δεν είναι τόσο πονηρεμένος. Μπορεί να υποπέσει σε κάποιο λάθος πάλι.

Θεωρώ ότι τα συναισθήματά του για τη Μυριέλλα ήταν αληθινά, από την πλευρά της όχι» είπε.

«Δεν υπάρχει τίποτα ερωτικό μεταξύ της Ασημίνας και του Κατσαούνη. Η Ασημίνα έχει σοβαρό δεσμό έξω από το παιχνίδι» διαβεβαίωσε.
«Είχα κάνει μια αισθητική επέμβαση στο στέρνο και με δυσκόλεψε στα αγωνίσματα. Δεν είχα στο πρόγραμμα το Survivor. Με τη σύμφωνη γνώμη των γιατρών συμμετείχα».

Η ανάρτηση του συντρόφου της μετά την αποχώρησή της

Λίγα λεπτά μετά την αποχώρηση της Πελαγίας λοιπόν, ο σύντροφος της, Γιώργος Καβακάκης, θέλησε να κάνει μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για την καλή του.

Συγκεκριμένα, στο προφίλ του στο Instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία της σε instastory και έγραψε χαρακτηριστικά «Σε αγαπώ. Μόνο υπερήφανος είμαι για σένα. Ήθος-αξιοπρέπεια-σεβασμός. Λίγοι παντελονάτοι, λίγοι λύκοι, λίγοι αυτοί που σέβονται χωρίς να απαιτούν σεβασμό, αλλά έχει ο Θεός, ξέρει τι κάνει».

Η ανάρτηση του συντρόφου της Πελαγίας μετά την αποχώρηση της από το Survivor 5

Να θυμίσουμε πως ο Γιώργος είχε πει σε συνέντευξη του για την Πελάγία: «Στηρίζω την Πελαγία είναι κοπέλα μου να μην την στηρίξω; Η Πελαγία θέλει λίγο χρόνο ακόμα νομίζω, όσο περνάει ο καιρός τα πράγματα είναι ακόμα καλύτερα. Νομίζω ότι σιγά σιγά εξοικειώνεται»