Ζωή Κρονάκη: «Είναι ανθρωποφαγικό...» - ''Έξαλλη'' η παρουσιάστρια

Τι συνέβη;

Αναστασία Χήρα
Youweekly Editor
Ζωή Κρονάκη: «Είναι ανθρωποφαγικό...» - ''Έξαλλη'' η παρουσιάστρια

Η Ζωή Κρονάκη, μετά την αποκάλυψη ότι θα είναι η νονά του δεύτερου παιδιού της Μαντώς Γαστεράτου, έδωσε μια αποκλειστική συνέντευξη στην εκπομπή Love It, το πρωί της Παρασκευής 18/2. Η παρουσιάστρια της επιτυχημένης εκπομπής της ΕΡΤ, Μαμά - δες, μίλησε μεταξύ άλλων για το mother blaming στα social media καθώς και την απώλεια του αγαπημένου της πατέρα.

Οι δηλώσεις της Ζωής Κρονάκη

«Παιδιά, το mother blaming είναι ανθρωποφαγικό! Εγώ το έχω αισθανθεί με κάποιες φωτογραφίες που είχα ανεβάσει κάποια στιγμή στα social media πριν από την εκπομπή. Ξαφνικά δεχόμουν σχόλια, ''τι θα μας πεις και συ που περνάς καλά και τα ‘χεις όλα λυμμένα''. Δηλαδή μια επίθεση άνευ προηγουμένου», είπε χαρακτηριστικά η Ζωή Κρονάκη και πρόσθεσε:

«Αν δεν θήλαζες, δεν είσαι καλή μαμά… Αν δεν γέννησες φυσιολογικά, δεν είσαι καλή μαμά… Ταμπέλες, ταμπέλες, ταμπέλες! Μια μόνιμη επίθεση».

«Ο χαμός του πατέρα μου με έκανε να επαναπροσδιορίσω τα πράγματα. Δεν είχαμε πάρα πολύ σχέση με τον μπαμπά μου, οι γονείς μου είχαν χωρίσει και είχα ουσιαστικά τυπική σχέση αλλά αγαπιόμασταν από απόσταση. Είχα την μεγάλη ευλογία να προλάβω στο διάστημα που αρρώστησε να του πω πράγματα. Με συγχώρεσε και τον συγχώρησα», είπε κλείνοντας η παρουσιάστρια.

Λίγα λόγια για τη Ζωή Κρονάκη

  • H cool μαμά του Easy 97.2 είναι Θεσσαλονικιά, με πτυχίο νομικής και πολλά χρόνια εμπειρίας στη δημοσιογραφία και στο ραδιόφωνο.
  • Από τα 18 της έχει συνεργαστεί με τους πιο δημοφιλείς ραδιοφωνικούς σταθμούς σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.
  • Τα τελευταία χρόνια σας κρατάει συντροφιά καθημερινά 14.00 με 18.00 στον Easy 97.2 που θεωρεί δεύτερη οικογένειά της.
  • Αλλά και τηλεοπτικά η Ζωή δούλεψε πολλά χρόνια στην ιδιωτική τηλεόραση παρουσιάζοντας κυρίως εκπομπές για το παιδί ενώ φέτος επιστρέφει στην κρατική τηλεόραση απ’ όπου ξεκίνησε για να παρουσιάσει την δική της εκπομπή με τίτλο “Μαμά-δες”. Η θεματολογία της εκπομπής αφορά όπως καταλαβαίνετε σε όλα αυτά που εδώ και χρόνια πραγματεύεται στο site της all4mama
  • Ωστόσο, στον Easy 97.2 δεν μιλάει μόνο για μαμάδες, ούτε μόνο σε μαμάδες αλλά σε όλους τους ακροατές της που εδώ και χρόνια την ακολουθούν.