MasterChef 6 - Φανή Ζιώγα: Η πραγματική ηλικία, η αγάπη με την μαγειρική και οι ερασιτεχνικές θεατρικές παραστάσεις

Όλα όσα θέλετε να μάθετε για την παίκτρια του ριάλιτι μαγειρικής

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
MasterChef 6 - Φανή Ζιώγα: Η πραγματική ηλικία, η αγάπη με την μαγειρική και οι ερασιτεχνικές θεατρικές παραστάσεις

Το φετινό μαγειρικό ριάλιτι του Star έχει αρκετό ενδιαφέρον καθώς αρκετοί είναι εκείνοι οι παίκτες οι οποίοι κατάφεραν να εντυπωσιάσουν τόσο τους κριτές του MasterChef 6 όσο και τους τηλεθεατές.

Πιο συγκεκριμένα, η Φανή Ζιώγα βρίσκεται ανάμεσά τους καθώς με το ιδιαίτερο ταλέντο της στην μαγειρική έχει βάλει στόχο να φτάσει αρκετά ψηλά προκειμένου να κερδίσει το πολυπόθητο έπαθλο.

Ωστόσο, ποιες είναι η σπουδές της και η πραγματική της ηλικία; Η Φανή Ζιώγα είναι 22 ετών και έχει καταγωγή από την Βέροια. Η ίδια έχει τελειώσει σχολή μαγειρικής ενώ έχει σπουδάσει επίσης Οινολογία και Αμπελουργία.

Μάλιστα, τον τελευταίο καιρό δούλευε σε ένα ιταλικό εστιατόριο στη Γλυφάδα ενώ κάτι που δεν γνώριζε κανείς είναι το γεγονός πως έχει συμμετάσχει σε ερασιτεχνικές θεατρικές παραστάσεις.

Αυτή είναι η Φανή Ζιώγα από το MasterChef 6

Τα 17/2 highlights του Masterchef 6

Τα πρώτα "μαχαίρια" και ο παίκτης που κέρδισε την ατομική ασυλία

Μπορεί να είναι μόνο λίγες μέρες ημέρες που οι παίκτες μπήκαν στο σπίτι του Masterchef 6, ωστόσο έχουν ήδη ξεκινήσει οι πρώτες κόντρες και κλίκες, όπως είδαμε χαρακτηριστικά στο χθεσινό 17/2 επεισόδιο.

"Άναψαν" τα αίματα πριν καλά καλά ξεκινήσουν - «Τι φάτσα είναι αυτή;»

Ο ανταγωνισμός είναι φανερός στο επεισόδιο 17/02 του MasterChef 6 καθώς οι δυο αρχηγοί Γρηγόρης Γιαννόπουλος και Φανή Ζιώγα έχουν βγάλει για τα καλά τα μαχαίρια τους.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γρηγόρης φαίνεται πως επέλεξε ως αρχηγό της Μπλε ομάδας όχι για μαγειρικούς λόγους αλλά επειδή δεν του έκατσε καλά στο μάτι. Μάλιστα, ο ίδιος ανέφερε χαρακτηριστικά την αντιπάθειά του: «Τα παιδιά ξέρουν ότι δεν δίνω σημασία, είμαι πιο ελεύθερος. Εκείνη τη στιγμή, με κοίταξε κι είπα αυτήν.

Δεν υπάρχει κάποιος λόγος. Δεν τη θεωρώ τίποτα. Η κοπέλα με το καρό πουκάμισο που είδα χθες και την επέλεξα χθες για αρχηγό, είναι σαν αυτούς που βλέπεις στο φανάρι. Κάθεστε δίπλα δίπλα και λες τι φάτσα είναι αυτή; Γιατί με κοιτάει;»

Εκτός πλατό για δεύτερη συνεχόμενη μέρα ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος

Στο 16/02 επεισόδιο του MasterChef 6 παρακολουθήσαμε τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να ανακοινώνει τόσο στους παίκτες όσο και στους διαγωνιζόμενους ότι έπρεπε να αποχωρήσει καθώς είχε έναν έντονο πόνο στο χέρι του με αποτέλεσμα λίγο αργότερα να αποχωρήσει.

Ωστόσο, παρατηρήσαμε και χθες πως ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος απουσίαζε από το πόστο του ως κριτής. Έτσι, ο Σωτήρης Κοντιζάς ενημέρωσε τους παίκτες χαρακτηριστικά πως: «Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αισθανόταν και σήμερα λίγο αδιάθετος, οπότε περιμένουμε να γίνει καλά και να επιστρέψει».

Σε σοκ η μπλε ομάδα - Τι συνέβη;

Οι εξελίξεις στο επεισόδιο του MasterChef 6 έχουν για άλλη μια φορά αρκετό ενδιαφέρον καθώς πριν από λίγο είδαμε τον Σωτήρη Κοντιζά να ανακοινώνει στους διαγωνιζόμενους πως ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος δεν μπορούσε να είναι μαζί τους καθώς αισθάνθηκε μια έντονη αδιαθεσία.

Ωστόσο, οι δυο κριτές συνάντησαν Μπλε και Κόκκινη ομάδα για την διαδικασία αξιολόγησης. Όπως φαίνεται η στρατηγική του Γρηγόρη Γιαννόπουλος στο να διαλέξει την Φανή Ζιώγα ως αντίπαλη αρχηγό δεν του βγήκε σε καλό καθώς η ομάδα της κατάφερε να υπερισχύσει στην τελική βαθμολογία των κριτών κερδίζοντας έτσι την πρώτη τους νίκη στο MasterChef.

«Θα έπρεπε να μαλώνουν για το ποιος θα με πάρει» - Οι σπόντες της Βασιλικής

Η Βασιλική ήταν μια από τις παίκτριες του φετινού MasterChef 6 όπου κατάφερε να κερδίσει τις εντυπώσεις από πολύ νωρίς καθώς πέρασε απευθείας στο σπίτι μιας και πήρε το golden pin του Σωτήρη Κοντιζά. Ωστόσο, στο τεστ δημιουργικότητας δεν άκουσε τις καλύτερες κριτικές.

Πιο συγκεκριμένα, ο Γρηγόρης δεν επέλεξε την ίδια στην ομάδα του με αποτέλεσμα να πάει στης Φανής. Έτσι, λίγο αργότερα και μετά την ανακοίνωση της νικήτριας ομάδας στην ομαδική δοκιμασία, η ίδια θέλησε να τοποθετηθεί.

Μάλιστα, δεν δίστασε να αναφέρει χαρακτηριστικά: «Θα έπρεπε να μαλώνουν για το ποιος θα με πάρει στην ομάδα του και όχι να με έχουν μπαλάκι».