Δύσκολες ώρες για τον Γιάννη Ζουγανέλη

Τι συνέβη;

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor
Δύσκολες ώρες για τον Γιάννη Ζουγανέλη

Πολύ δύσκολες είναι οι ώρες για τον Γιάννη Ζουγανέλη καθώς βυθίστηκε σε βαρύ πένθος αφού ο αγαπημένος του φίλος αλλά και συνεργάτης, Σωκράτης Πετροχείλος "έφυγε" από την ζωή.

Πιο συγκεκριμένα, ο ίδιος θέλησε να τον αποχαιρετήσει με μια ανάρτηση μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram γράφοντας χαρακτηριστικά στην λεζάντα της ανάρτησής του: «Έφυγε σαν το πουλάκι. Ο αγαπημένος επί 50 χρόνια φίλος κι αδελφός, αλλά και συνεργάτης Σωκράτης Πετροχείλος. Μαζί του χάνεται μια ολόκληρη εποχή αθωότητας και χαράς. Σε έχω μέσα μου».

Η ανάρτηση του Γιάννη Ζουγανέλη

"Έσπασε" μπροστά στην Αννίτα Πάνια ο Γιάννης Ζουγανέλης - "Λυτρώθηκα όταν έφυγε..."

Στο πλατό του "Ανοιχτά" και την Αννίτα Πάνια, άνοιξε την καρδιά του ο Γιάννης Ζουγανέλης, το βράδυ της Πέμπτης 10/2, με μία συνέντευξη εφ όλης της ύλης.

Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης μίλησε για την καριέρα του, τοποθετήθηκε για το επίμαχο θέμα των ημερών, σχετικά με τις καταγγελίες και τις κατηγορίες για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη, αλλά και για τις απώλειες που τον σημάδεψαν, αυτές των σπουδαίων φίλων του.

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων, αναφέρθηκε και στις απώλειες των καλών του φίλων. Αναφερόμενος στον Σάκη Μπουλά είπε:

«Ο Σάκης δεν είναι ανάμνηση, έχει για μένα παρουσία. Εξαιρετικό! Δεν πρόσεξε τον εαυτό του ο Σάκης, δεν τον αγάπησε, για αυτό και πάντα συνιστώ να προσέχουμε τον εαυτό μας. Λυτρώθηκα όταν έφυγε γιατί δεν ήθελα να δω την παρακμή του ως ασθενή. Μιλάμε για μεγάλη περίπτωση καλλιτέχνη», είπε ενώ αναφερόμενος στον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα αποκάλυψε πως το προηγούμενο βράδυ πριν φύγει από τη ζωή, είχαν μιλήσει στο τηλέφωνο.

«Μεγάλη απώλεια. Ήμουν ο τελευταίος που μιλήσαμε…. Το επόμενο πρωί με πήρε ένας φίλος τηλέφωνο, άνοιξα την τηλεόραση και βλέπω τον Λαυρέντη, το είδα και δεν το πίστευα», είπε φανερά συγκινημένος.