"Έλιωσε" ο Άκης Πετρετζίκης με τον γιο του που έκανε τα πρώτα του βήματα

Το τρυφερό βίντεο!

Αρθρογράφος: Ίρις Βίλα
Ίρις Βίλα
Youweekly Editor

Τον τελευταίο καιρό ο Άκης Πετρετζίκης είναι αρκετά ενεργός μέσα από τους προσωπικούς του λογαριασμούς καθώς αρκετές είναι οι φορές που έχει επιλέξει να δημοσιεύσει άκρως τρυφερές στιγμές με τον αγαπημένο του γιο, Αχιλλέα.

Μπορεί ο Άκης Πετρετζίκης να κρατά την προσωπική του ζωή μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ωστόσο πού και πού μας δίνει μια γεύση για το πώς είναι η καθημερινότητα με ένα μωρό στο σπίτι.

Έτσι, το βράδυ της Παρασκευής 18/02 θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους ένα άκρως τρυφερό στιγμιότυπο καθώς ο μικρός Αχιλλέας φαίνεται πως έκανε τα πρώτα του βήματα, κάτι που ενθουσίασε όσο τίποτα άλλο τον "χαζομπαμπά".

Η τρυφερή ανάρτηση του Άκη Πετρετζίκη

Καυτή μελαχρινή και φοιτήτρια - Η τελευταία σχέση του Άκη Πετρετζίκη πριν παντρευτεί και κάνει παιδί

Μπορεί τώρα να έχει βρει το λιμάνι του στα μάτια της Κωνσταντίνας Παπαμιχαήλ, η οποία του χάρισε κι ένα παιδάκι (δείτε εδώ φωτογραφίες του) αλλά όταν ήταν εργένη απασχολούσε με τις σχέσεις του, όσο κι αν ο ίδιος ο Άκης Πετρετζίκης προσπαθούσε να κρατήσει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας την προσωπική του ζωή.

Η τελευταία κοπέλα που είχε ακουστεί ότι είναι σε σχέση με τον chef ήταν η Μιρένια Παπαδιονυσίου, μία μελαχρινή καλλονή, φοιτήτρια στο τμήμα Μηχανικών Ηλεκτρονικών Υπολογιστών και Πληροφορικής στο Πολυτεχνείο Πατρών.

Η όμορφη κοπέλα είναι πρώην τσιρλίντερ του Προμηθέα Πατρών και υποδέχτηκε τον Άκη Πετρετζίκη στην Κεφαλονιά, όπου πέρασε μέρος των διακοπών του το 2019. Οι δυο τους μάλιστα, έβγαλαν selfie και εκείνη τον τάγκαρε στην ανάρτησή της στο Instagram. Ποτέ ωστόσο, δεν επιβεβαιώθηκε αν όντως ήταν ζευγάρι οι δυο τους.

Πετρετζίκης σχέσεις

Ο Άκης Πετρετζίκης και η Demy ήταν σίγουρα το μεγαλύτερο talk of the town το 2014. Οι δυο τους ήταν πολύ ερωτευμένοι, έζησαν έναν θυελλώδη έρωτα με πολλά σκαμπανευάσματα και ήταν ένα από τα αγαπημένα ζευγάρια των παπαράτσι, οι οποίοι συχνά τους απαθανάτιζαν σε τρυφερά ενσταντανέ.

«Η Demy είναι η κοπέλα μου, είναι η προσωπική μου ζωή. Κάποια στιγμή όταν αποφασίσω ότι θέλω να κάνω παιδιά, θα ήθελα να παντρευτώ, αλλά τώρα έχω πολλή δουλειά. Για μένα άλλωστε ο γάμος έχει άμεση σχέση με την οικογένεια, αλλιώς δεν υπάρχει λόγος να μπαίνεις σε τέτοιες διαδικασίες», είχε πει χαρακτηριστικά σε τότε (2013-14) συνέντευξή του στο Πρώτο Θέμα ο Άκης Πετρετζίκης, ενώ το 2015 η τραγουδίστρια είχε μιλήσει για ον χωρισμό τους: «Φυσικά και θα κλάψω για κάποιους ανθρώπους που το αξίζουν και δεν θα το μετανιώσω. Και οι άνθρωποι που φεύγουν από τη ζωή μας δεν σημαίνει ότι δεν άξιζαν. Καμιά φορά οι σχέσεις δε λειτουργούν», σύμφωνα με το STAR.gr

Πετρετζίκης demy

To 2016-17 ο chef μπήκε σε σχέση με μια πανέμορφη κοπέλα, τη νεαρή σπουδάστρια κοινωνιολογίας, Μαρίνα Χατζηγεωργίου, η οποία του «έκλεψε» την καρδιά μετά τον χωρισμό του από την Demy.Μάλιστα, όσοι τους είχαν δει μαζί έλεγαν ότι πρόκειται για ένα πολύ ταιριαστό ζευγάρι, όμως κάποιες σκηνές ζηλοτυπίας και καβγάδες έφεραν το χωρισμό τους.

Πετρετζίκης Μαρίνα