Έτερος Εγώ: Κορυφαία ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου στην τρίτη σεζόν - Η αποκάλυψη

Τι θα δούμε στη "Νέμεσις"

Πέννυ Μαστοράκου
Youweekly Editor
Έτερος Εγώ: Κορυφαία ηθοποιός του ελληνικού κινηματογράφου στην τρίτη σεζόν - Η αποκάλυψη

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του TV24 και της Κωνσταντίνας Γαρνέλη, που κυκλοφόρησε την Παρασκεύη 18/2, η Μαίρη Χρονοπούλου εισέρχεται στην τρίτη σεζόν του «Έτερος εγώ». Η δημοφιλής αστυνομική σειρά του Σωτήρη Τσαφούλια αναμένεται να ξεκινήσει γυρίσματα στις 24 Μαρτίου 2022, ενώ θα προβληθεί μέσα στο 2023 από την Cosmote TV.

Η σπουδαία ηθοποιός έχει δεχτεί πρόταση για guest συμμετοχή στον τρίτο και τελευταίο κύκλο της επιτυχημένης παραγωγής της Cosmote TV που θα έχει τίτλο «Νέμεσις» (δείτε εδώ το spoiler για το νέο κύκλο). Η Μαίρη Χρονοπούλου, σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, έχει ήδη δώσει θετική απάντηση και θα τη δούμε στη μικρή οθόνη ύστερα από 27 ολόκληρα χρόνια, από τότε δηλαδή που πρωταγωνιστούσε στη σειρά του MEGA, «Μάνα είναι μόνο μία».

Η Μαίρη Χρονοπούλου σε guest συμμετοχή του «Έτερος εγώ»

Η καταξιωμένη ηθοποιός Μαίρη Χρονοπουλου επιστρέφει μετά από 27 χρόνια στην τηλεόραση.

Μαίρη Χρονοπούλου σε νέο ρόλο

Σωτήρης Τσαφούλιας: Η αποκάλυψή του για τις κριτικές του «Έτερος Εγώ»

Στον καναπέ του «Dot.» κάθισε το μεσημέρι του Σαββάτου 29/1 ο Σωτήρης Τσαφούλιας, ο οποίος πρόσφατα είχε ασκήσει πολύ ισχυρή κριτική στους ηθοποιούς που συμμετέχουν σε ριάλιτι όπως το Survivor. Ο παραγωγός αναφέρθηκε στην δουλειά του αλλά και στην επιτυχία της σειράς «Έτερος Εγώ».

«Η ιδιότητα που προτιμώ είναι του σεναριογράφου» είπε και εξήγησε ότι παράλληλα ασχολείται με τα ναυτιλιακά. «Ο πατέρας μου μου είπε όταν τους είπα ότι θέλω να γίνω σκηνοθέτης “πάρε ένα χαρτί να εξασφαλίσεις τη φασολάδα”. Άνοιξα ένα ναυτιλιακό γραφείο που πήγε πολύ καλά. Η καλλιτεχνική μου ιδιότητα με βοήθησε να υποδυθώ τον ρόλο του επιχειρηματία. Δεν είμαι σκληρός σαν άνθρωπος, δεν μπορώ να αγριέψω. Μόλις εξασφάλισα στην οικογένειά μου μια ευμάρεια ασχολήθηκα με τα καλλιτεχνικά γιατί το χρωστούσα στον 15χρονο εαυτό μου» είπε χαρακτηριστικά ο Σωτήρης Τσαφούλιας και πρόσθεσε:

«Γυρνάω μόνος μου τις σκηνές που μου κόβει η παραγωγή λόγων μπάτζετ. Το “Έτερος εγώ” ήταν το πρώτο σενάριο που έγραψα. Το σοκ ήταν πολύ μεγάλο μετά τα πρώτα “χαστούκια” από τις κριτικές. Ήταν μια καλή προσγείωση. Δεν περιμένω να μάθω από άλλους τις παθογένειες των ταινιών μου

Δείτε όλη την συνέντευξη του Σωτήρη Τσαφούλια: